Trump dhe Gov. Abbott do të vizitojnë në bashkinë e qytetit kufitar më 30 qershor në Teksasin Jugor

Nënpresidenti Kamala Harris për të vizituar El Paso në udhëtimin e parë në kufirin SHBA-Meksikë
Trump gjithashtu iu përgjigj udhëtimit të Harris, duke thënë se ai ishte i lumtur që ajo po shkonte, por shtoi se nëse nuk do të ishte ai duke shkuar në kufi, ajo nuk do ta kishte planifikuar të vazhdonte.

“Pas muajsh injorimi të krizës në Kufirin Jugor, është mirë që Kamala Harris të shkojë më në fund dhe të shohë shkatërrimin dhe vdekjen e jashtëzakonshme që ata kanë krijuar – një rezultat i drejtpërdrejtë i Biden që i dha fund politikave të mia shumë të vështira por të drejta të Kufirit ”Trump shkroi në GAB. “Harris dhe Biden u dha Kufiri më i fortë në historinë Amerikane. Dhe tani, është larg më e keqja në historinë amerikane. Nëse Guvernatori Abbott dhe unë nuk do të shkonim atje javën tjetër, ajo nuk do të kishte shkuar kurrë! “

Deklarata e ish-Presidentit Trump për Gab.
Abbott ka thënë se Teksasi do të ndërtojë murin e tij kufitar dhe u ka kërkuar qarqeve kufitare të deklarojnë shtetet e katastrofës për shkak të fluksit të imigracionit, të cilin ai po e quan një “krizë” dhe fajëson administratën e Biden.

Deklarata e ish-Presidentit Trump për Gab.

Të drejtat e autorit 2021 Nexstar Media Inc. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Ky material nuk mund të botohet, transmetohet, rishkruhet, ose rishpërndahet.

Kjo është një histori në zhvillim dhe do të azhurnohet me marrjen e informacionit.

Të drejtat e autorit 2021 Nexstar Media Inc. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Ky material nuk mund të botohet, transmetohet, rishkruhet, ose rishpërndahet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Donald Trump u rikthehet mitingjeve madhështore: ‘Të shpëtojmë Amerikën’
Next post Tre muaj të punës së Kuvendit, i dominuar nga mazhoranca por pak ligje të miratuara
error: Ky publikimet jane te mbrojtura