Av.Goxhaj: Ja përse Aktivistët e Antiestablishment e mbështesim Betejën e Berishës që vjen nga Establishmenti?

Avokati i mirënjohur Altin Goxhaj në një postim në rrjetin social facebook jep arsyen se përse shumë nga aktivistët e antiestablishment e mbështesin betejën e Berishës që vjen nga Establishmenti?

Postimi i plotë:

Përse shumë nga ne aktivistët antiestablishment mbështesim në këtë betejë Berishën që vjen nga Establishmenti?

Sepse kapja e gjithë Shqipërisë madje dhe SHBAsë nga Soros & Establishmenti (i cili dhe e shpalli Non Grata), e ka zhvendos me një këmbë Berishën në Kampin e AntiEstablishmentit (pavarësisht se këmbën tjetër e ka në Establishment meqënëse ai ka me vete gjithë oborrtarët e Establishmentit e djeshëm të vetin dhe të Lylit bashkë).

Por gjithësesi ka në krahun e vet pavarësisht skepticizmit, edhe ata që i janë kundërvënë Establishmentit 🙂

Mos harroni se para dt 11 Dhjetor në Shqipëri mungonte edhe Pluralizmi, ndërsa prej asaj dite kemi të paktën mundësinë e një Opozite kundërshtare me peshë reale të Regjimit Soros që ka kapur çdo pushtet!

Nëse në vend ka Opozitë me peshë reale kjo është mirë për këdo, sdms për ata që janë nën presionin dhe represionin e Regjimit.. si puna jonë!

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ibsen Elezi: Të jesh apo të mos jesh SPURDHJAK !
Next post VIDEO/Hillary Clinton: Po i fitoi Trump Zgjedhjet e 2024 do të jetë “Fundi i Demokracisë” …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura