VIDEO/Hillary Clinton: Po i fitoi Trump Zgjedhjet e 2024 do të jetë “Fundi i Demokracisë” …

Duhen shumë mermere për të shtrirë bazat ditore. Jo vetëm që duhet të besoni atë që po thoni, por duhet të jeni mjaft të pashpirt për t’i bërë të tjerët të besojnë se gënjeshtra juaj është e vërteta.

Thënë kjo nga Hillary Clinton që është një nga gënjeshtaria më të mëdhenj e të gjitha kohërave – ashtu si 11 nga 10 politikanë demokratë.

Mënyra se si ajo bindi një person të vetëm (le më miliona) të votonte në rrugën e saj në 2016, do të mbetet gjithmonë një nga misteret më të mëdha në botë.

Gjatë një interviste së saj të fundit, Clinton deklaroi: “Nëse do të isha një persone bastesh tani, do të thosha se Trump do të kandidojë përsëri. Ai duket se po përgatitet ta bëjë këtë dhe nëse nuk mban përgjegjësi, atëherë duhet ta bëja përsëri.”

Clinton shtoi se Trump, “Nëse nuk mban përgjegjësi, ai do ta bëjë përsëri. Mendoj se ky mund të jetë fundi i demokracisë sonë për të mos u vënë re shumë në sy këtë gjë, por dua që njerëzit t’a kuptojnë se kjo është një pikë shumë e keqe.”

Më pas Clinton deklaron: “Nëse ai ose dikush tjetër i ngjashëm me të do të zgjidhej sërish president – ​​dhe veçanërisht nëse ai do të kishte Kongresin nën kontroll do të bënte kërkesën e tij dhe ju nuk do ta njihni me vendin tonë”.

Ajo gjithashtu vuri në dukje se “Unë u përpoqa që t’i paralajmëroja njerëzit. U përpoqa që të konstatoja se kjo ishte e vërtet dhe e rrezikshme për njerëzit me të cilët ishte aleat, çfarë thoshin, çfarë mund të bënin. Ndihem e tmerruar që nuk e ndala atë dhe njerëzit përreth tij, por ndihem sikur tani të gjithë mund ta shohin vetë se çfarë lloj lideri është ai.”

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Av.Goxhaj: Ja përse Aktivistët e Antiestablishment e mbështesim Betejën e Berishës që vjen nga Establishmenti?
Next post VIDEO/Joe Biden – Fajëson Ankthin dhe “Dezinformimin” për Covid për Numrat e Tmerrshëm të Sondazheve …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura