VIDEO/Më në fund Mashtruesi Dr. Fauci e Pranon se Vaksinat kundër Covid mund t’i bëjnë Njerëzit edhe “më keq”…

Dr. Anthony Fauci bashkëbisedoi me CEO e “Meta-s” të Mark Zuckerberg dhe më në fund e tha me zë të lartë atë që shumë njerëz e kanë paralajmëruar për më shumë se një vit për vaksinat e nxituara të mRNA: Ato në fakt mund ta përkeqësojnë pandeminë Covid.

Dr. Fauci po komentonte një studim të kohëve të fundit që tregojnë se vaksinat Covid mund të bëjnë në fakt një marrës më shumë të ngjarë të riinfektohet sesa dikush me imunitet natyror nga një infeksion i mëparshëm.

Dr. Fauci më në fund e pranon faktin se vaksinat mund ta përkeqësojnë Covid-in!

“Kjo nuk do të ishte hera e parë, nëse do të ndodhte, që një vaksinë që dukej e mirë në sigurinë fillestare në të vërtetë i bënte njerëzit më keq,” tha Fauci. “Ka pasur histori të vaksinës së virusit sincitial të frymëmarrjes te fëmijët, e cila në mënyrë paradoksale i përkeqësoi fëmijët.”

Ndalo dhe lexoje sërish. Tani merrni parasysh të gjitha njoftimet e bëra nga “ekspertët e shëndetit publik” që premtonin se “vaksinat” ishin “100% të sigurta dhe efektive”, madje edhe për fëmijët që janë në rrezik pothuajse zero.

Megjithatë, Dr. Fauci nuk kishte mbaruar ende. Ai vazhdoi të tregojë një shembull tjetër se ai ishte i përfshirë drejtpërdrejt në atë se ku një trajtim i bënte individët më keq.

“Një nga vaksinat e HIV-it që ne testuam disa vite më parë, në fakt i bëri individët më të prirur për t’u infektuar,” shtoi Fauci.

Dështimi i vaksinës RSV u ekspozua në vitin 2008 nga studiues të cilët më në fund zgjidhën misterin e vjetër.

“Në fund të viteve 1960, fëmijët në Uashington DC morën një vaksinë RSV në të cilën virusi u çaktivizua me formalinë,” raportoi Reuters. “Tetëdhjetë për qind e fëmijëve që u goditën u shtruan në spital me sëmundje të rëndë të frymëmarrjes dhe dy vdiqën. Shumë shkencëtarë kishin menduar se formalina ishte përgjegjëse për problemet e vaksinës, por kimikati është përdorur në mënyrë të sigurt në vaksina të tjera.

“Problemi, ata raportojnë këtë muaj në revistën Nature Medicine, ishte se antitrupat e fëmijëve nuk lidheshin mjaftueshëm me virusin e çaktivizuar për të prodhuar një përgjigje imune mbrojtëse,” vuri në dukje raporti. “Në vend të kësaj, antitrupat po tërhiqnin virusin e vdekur me vete, duke shkaktuar një sulm masiv nga krahët e tjerë të sistemit imunitar.”

Duhet të theksohet se në vitin 2019, NIH pranoi se “neve na mungon ende një vaksinë e sigurt dhe efektive RSV”. Por ajo zhvilloi disi një vaksinë “të sigurt dhe efektive” për Covid-19 brenda disa muajsh?

Siç u përmend më parë, publiku amerikan nuk ka asnjë mënyrë për të ditur nëse vaksina Pfizer-BioNTech është testuar me rigorozitet, sepse FDA refuzon të lëshojë plotësisht dokumentet për 75 vjet. Një “bilbilfryrës” në brendësi të provave klinike të Pfizer ka dokumentuar shumë çështje të supozuara serioze, duke përfshirë “falsifikimin e të dhënave”.

Fenomeni për të cilin po aludon Dr. Fauci, “vaksinat që rrjedhin”, është dokumentuar mirë. Një studim i Universitetit të Penn State tregoi se vaksinat “që rrjedhin” mund të shkaktojnë që viruset të bëhen vdekjeprurëse për të pavaksinuarit.

“Jo të gjitha vaksinat parandalojnë infeksionin,” vuri në dukje PSU. “Disa, të njohura si vaksina që rrjedhin, zgjasin mbijetesën e bujtësit ose zvogëlojnë simptomat e sëmundjes pa parandaluar riprodhimin dhe transmetimin viral. Megjithëse vaksinat që rrjedhin ofrojnë përfitime kundër sëmundjeve për individët e vaksinuar, hulumtimi i ri nga Andrew Read, David Kennedy dhe kolegët e CIDD në Grupin e Virusit Onkogjenik Avian në Mbretërinë e Bashkuar dhe Universitetin e New England në Australi, ka treguar se vaksinat që rrjedhin mund të bëjnë situata për individët e pavaksinuar është më e keqe”.

“Vaksinat që rrjedhin funksionojnë duke rritur imunitetin e bujtësit ndaj një patogjeni të veçantë, pa bllokuar ose ngadalësuar domosdoshmërisht replikimin viral,” vazhdon artikulli. “Rezultati është se individët e infektuar, por të vaksinuar kanë mbijetesë të zgjatur, duke lejuar që patogjeni shumë virulent që normalisht do të arrinte një qorrsokak evolucionar në një pritës të vdekur, mund të transmetohet. Kështu, pasojat evolucionare të virulencës së lartë reduktohen dhe këta patogjenë mund të favorizohen në mënyrë selektive si rezultat i vaksinimit që rrjedh. ”

Një artikull i vitit 2019 në Healthline diskutoi përpjekjen për të parandaluar përhapjen e sëmundjes së Marek midis pulave.

“Pas eksperimenteve të bëra në një strukturë të specializuar për kontrollin e patogjenit në Institutin Pirbright në Mbretërinë e Bashkuar, studiuesit arritën në përfundimin se vaksinat e zhvilluara për të luftuar sëmundjen e Marek ishin të papërsosura ose të rrjedhura,” vëren historia.

“Këto vaksina gjithashtu lejojnë që virusi virulent të vazhdojë të evoluojë pikërisht sepse ato lejojnë individët e vaksinuar, dhe për rrjedhojë edhe veten, të mbijetojnë,” tha Venugopal Nair, i cili drejtoi ekipin hulumtues.

“Këto vaksina më pak se perfekte krijojnë një pengesë “që rrjedh” kundër virusit,” vazhdon historia. “Individët e vaksinuar mund të sëmuren, por të kenë simptoma më pak të rënda, por virusi mbijeton mjaftueshëm për t’u transmetuar te të tjerët, gjë që e lejon atë të mbijetojë dhe të përhapet në të gjithë një popullatë.”

“Kërkimi ynë tregon se përdorimi i vaksinave që rrjedhin mund të nxisë evolucionin e shtameve virale më të nxehta që i vënë individët e pavaksinuar në rrezik më të madh”, tha Nair.

Një studim i ri i Harvardit tregoi së fundmi se “vaksinat” e mRNA të miratuara nga FDA dhe CDC janë më keq sesa të padobishme në ndalimin e përhapjes së Covid-19.

Studimi i 68 kombeve dhe 2,947 qarqeve në Shtetet e Bashkuara të publikuar në Gazetën Evropiane të Epidemiologjisë tregoi se “Në nivel vendi, duket se nuk ka asnjë lidhje të dallueshme midis përqindjes së popullsisë së vaksinuar plotësisht dhe rasteve të reja COVID-19 në të fundit. 7 dite. Në fakt, linja e prirjes sugjeron një lidhje paksa pozitive të tillë që vendet me përqindje më të lartë të popullsisë së vaksinuar plotësisht kanë raste më të larta të COVID-19 për 1 milion njerëz.

Kjo është pikërisht ajo që Becker News kishte vënë në dukje në shtator:

Ndërsa pandemia Covid vazhdon të sfidojë parashikimet se kur do të ‘mbarojë’ më në fund, ka një fenomen kurioz që po ndodh në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë globin: normat e rasteve Covid-19 rriten krahas shkallëve të vaksinimit.

Shembujt e teksteve shkollore të kësaj tendence shqetësuese janë kombet e Izraelit, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara. Izraeli po përjeton tani valën e tij të katërt, e cila po shoqërohet me një tjetër raund të ‘injeksioneve përforcuese’. Izraeli ka 61.5% të të gjithë të rriturve të “vaksinuar plotësisht” (megjithëse përdorimi i “injeksioneve përforcuese” e vë në pikëpyetje termin.)

Ndërkohë, një studim i ri i pavarur konfirmon studimin e famshëm izraelit nga gushti që tregon se imuniteti natyror është më i lartë se “imuniteti i vaksinuar”.

Studimi i fundit thotë se: “Përqindjet e konfirmuara të infeksionit u rritën sipas kohës që ka kaluar që nga ngjarja e fundit e imunitetit në të gjitha grupet. Për individët e pavaksinuar të infektuar më parë, ato u rritën nga 10,5 për 100,000 ditë rreziku për ata të infektuar më parë 4-6 muaj më parë në 30,2 për ata të infektuar më parë mbi një vit më parë. Për individët që morën një dozë të vetme pas infeksionit të mëparshëm, ato u rritën nga 3.7 ditë për 100,000 persona mes atyre të vaksinuar në dy muajt e fundit në 11.6 për ata të vaksinuar mbi 6 muaj më parë. Për individët e vaksinuar më parë të pa infektuar, norma për 100,000 persona ditë u rrit nga 21.1 për personat e vaksinuar brenda dy muajve të parë në 88.9 për ata të vaksinuar më shumë se 6 muaj më parë.

Kështu, individët e vaksinuar të pa infektuar më parë kanë dy deri në tre herë më shumë gjasa të riinfektohen pas gjashtë muajsh sesa individët e pavaksinuar të infektuar më parë. Një nga aspektet më të dobishme të këtij studimi është se ai zbulon mbivendosjen midis imunitetit të vaksinuar dhe imunitetit natyror; disa kërkime sugjerojnë se mbivendosja midis dy kategorive mund të jetë deri në 60-70%. Prandaj, pretendimet për “imunitetin e vaksinuar” mund të përfitojnë nga fakti se mbi gjysma e Shteteve të Bashkuara vlerësohet të ketë imunitet natyror.

Vërejtjet e fundit nga Dr. Fauci sugjerojnë se shefi i NIAID-it nuk është i befasuar nga dështimi i mrekullueshëm i “vaksinave” për të ndaluar përhapjen. Në të vërtetë, dikush pyet nëse ishte e gjitha një “pjesë e planit”.

/PatriotikMedia – TrendingPolitics/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Si e përdori Rama Lefter Kokën Politikisht, derisa SPAK-u i vendosi Prangat …
Next post Avokati Altin Goxhaj: Për Ambasadorët dhe Ne!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura