Intervista e Ylli Dylgjerit për “AShow”: Kulti i Individit a është Shqetësues, po Kulti i sektit?

Gazetari i mirënjohur si për shkrimet dhe statuset e mrekullueshme në facebook,dhe një nga Analistët më brilante në shumë nga mediat shqiptare Ylli Dylgjeri ishte i ftuar tek emisioni Adi Krasta “Show”. Moderatori i programit “AShow” Adi Krasta i shtron një pyetje shumë domethënse për publikun Shqiptar në lidhje me kultin e individit.

Intervista.

Krasta- Ylli përshëndetje mirë se erdhe në program.

Dylgjeri– Përshëndetje.

Krasta – Pra me gjithë këto ngjarjet eee javëve të fundit,ka disa diskutime të forta që bëhet rreth individit.

Fjala vjen z.Basha ëëë nuk ka Parti po ka një dëshirë për të ndenjtur,por është individ,z.Berisha ka një kthim obobo ëëë e Majta thotë që “gogoli” po vjen tmerri i madh përpunohet,dhe ti thua kulti i individit.

Unë kam vendosur të të bëj një pyetje,duke qenë se ti je një njeri i komunikimit,njeri i analizës,njeri i njohjes të personazheve,ëë Kulti i individit është shqetësues,po kulti i sektit pra kulti i grupit të vogël mund të jetë shqetësues,do të duhet njerëzit të shqetësohen për të dyja palët paralelisht tani më.

Ndiqni përgjigjen e Gazetarit Ylli Dylgjerit:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avokati Altin Goxhaj: Për Ambasadorët dhe Ne!
Next post VIDEO/Kongresmenia e Georgia Marjorie Taylor-Greene,”sulmon” Demokratët “Komunistë” për Abuzim me Kushtetutën …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura