Jetojmë në një Botë me Media të Çmendura,ku Njerëzve të Vërtetë dhe të Arsyeshëm sot i Konsiderojnë si të Çmendur …

Ne jetojmë në një botë ku masat janë një iluzion. Ata na kanë manipuluar përmes histerisë së inxhinierisë së medias për të besuar në një “pandemi” të padukshme që do të na vrasë nëse nuk e respektojnë.

Në fillim na u tha kërkesa për pajtueshmëri ku të “Vendosnim këto maska. Do t’ju duhet t’i vendosni maskat derisa të ketë një vaksinë.” Sapo vaksina u bë e disponueshme, kërkesa për pajtueshmëri u rrit akoma më shumë: “Merrni dy vaksina dhe ne do të kthehemi jetës normale”.

Dhe tani që po vemi në fund të vitit 2021, njerëzve po u kërkohet që të marrin masa përforcuese të pafundme dhe të mbajnë maskat që të gjithë, ndërkohë duhet ruajtur distancimi sociale,dhe vazhdojnë të pajtohen me bllokime të pafundme dhe krijimin e kampe karantine për Covid.

Në këtë pikë, kushdo që bashkohet me këtë çmenduri është klinikisht deluzional dhe vuan nga psikoza e përbashkët masive (ose ajo që quhet “formim masiv” nga disa shkencëtarë). Ata po dëshmojnë se ne nuk mund të analizojmë në mënyrë njohëse botën përreth tyre në një mënyrë kuptimplote që të mbështesim ekzistencën e tyre të vazhdueshme.

E rëndësishmja është fakti i të menduarit deluzion që është i përhapur dhe nuk e bën atë të arsyeshëm. Nëpërmjet programeve mediatike, censurës dhe masave autoritare ku shumë kombe mund të futen në kurthin e iluzioneve groteske. Mos kërkoni më larg se Koreja e Veriut nëse keni nevojë për një shembull aktual, dhe më pas kuptoni se censura dhe propaganda e stilit të Koresë së Veriut po marshon tani në SHBA.

Kushdo që i beson mediave kryesore është deluziv dhe sylesh.

Pothuajse i gjithë institucioni i korporatës mediatike ra pas mashtrimit të krimit të urrejtjes Jussie Smollett. Ata ranë pas mashtrimit të fshehtë të Rusisë, dhe ata ranë pas gënjeshtrës së origjinës së “tregut të mishit” në lidhje me koronavirusin. Ata gjithashtu ende vazhdojnë gënjeshtrën mashtruese të “rasteve” të PCR që janë të rrënjosura në një mashtrim të plotë shkencor.

Nëse do të ekzistonte ndonjë sistem i sinqertë i vlerësimit të besimit të lajmeve, çdo media kryesore do të vlerësohej me notën “Fuck”, pasi ato kanë falsifikuar ose keqraportuar pothuajse çdo ngjarje të rëndësishme gjatë viteve të fundit (duke përfshirë lajmet për Nick Sandman dhe Kyle Rittenhouse, për shembull).

Çdo person që ende beson se media kryesore janë të besueshme është një deluzion (dhe sylesh). Kushdo që beson se CDC ose FDA kanë “autoritet shkencor” ose është budalla ose jeton në një botë përrallash. Ajo që të gjithë kemi mësuar gjatë dy viteve të fundit – ose duhet të kishim mësuar nëse do t’i kushtonim më shumë vëmendje – është se kur është më e rëndësishmja, çdo institucion i zakonshëm do t’ju mashtrojë qëllimisht edhe nëse një mashtrim i tillë rezulton me humbjen e jetës e të pafajshmit njeri.

Për shkak të gjithë kësaj, është e lehtë të identifikosh njerëzit sylesh, deluzionë në shoqërinë tonë: Ata ende mbajnë maska! Ata ende shikojnë CNN, rrjetin e pedofilëve. Ata ende janë në radhë për tu filmuar duke u vaksinuar, duke i thënë disi vetes se arsyeja që ata kanë nevojë për marrjen e vaksinës është sepse të gjitha vaksinimet e mëparshme kanë dështuar, megjithatë kjo vaksinë do të funksionojë në mënyrë magjike edhe pse është i njëjti helm nga e njëjta kompani.

Mos harroni kurrë përkufizimin e çmendurisë.

Njerëzit delirantë do t’ju thonë gjithashtu se besojnë se gratë kanë një penis dhe se burrat mund të mbeten shtatzënë. Këta janë vërtet të çmendurit dhe janë të hipnotizuar masivisht në realitetet e tyre të rreme saqë janë shkëputur plotësisht nga realiteti biologjik.

Është vërtet e çuditshme që këta janë të njëjtët njerëz që rreshtohen për tu vaksinuar, sepse nëse ata vërtet do të besonin se fiziologjia ishte subjektive, a nuk mund të vendosnin thjesht të “vetëidentifikoheshin” se si dikush që tashmë është imun ndaj Covid-it? Pse besojnë se biologjia është e vërtetë kur bëhet fjalë për injeksione vaksinash, pra biologjia është imagjinare kur bëhet fjalë për shtatzëninë dhe penisin?

Përgjigja, sigurisht, është sepse ata janë të çmendur delirantë dhe të sëmurë mendorë. Dhe sipas ligjeve të seleksionimit natyror, ata gradualisht po e largojnë veten nga gjenet njerëzore përmes vetëvrasjes së ndihmuar nga vaksina, e cila mund të jetë një nga të paktat rreshta argjendi në gjithë këtë rrëmujë.

Regjistrimi për vaksinim dhe shpopullimet është me të vërtetë një lloj testi global i IQ-së ku miliarda njerëz po e dëshmojnë atë… me pasoja fatale që do të ndodhin gjatë dhjetë viteve të ardhshme apo më shumë.

As mos u përpiqni që ti përshtateni me një kulturë të çmendur, deluzive dhe ku ndodhen njerëz që mban kjo botë e çmendur.
Imazhi: QuoteFancy.com

Ata e dinë se shumë prej nesh janë ende të ankoruar në realitet dhe kjo është e rëndësishme që ne të kuptojmë se nuk kemi nevojë të përshtatemi me një kulturë apo shoqëri të çmendurish demonike. Kur shoqëria (ose “sëmundja”) është kthyer në një botë kllounësh të çmendurish, përpjekje kjo për t’u përshtatur,dhe kjo është thjesht një formë e çuditshme e vuajtjes. Në vend që të përkuleni ndaj vullnetit të shtrembëruar të masave deluzive, kaloni kohën duke u rilidhur me realitetin. Kjo është spiranca e ndërgjegjes suaj që ju pengon të zvarriteni në tokën la la libtard.

Si rilidheni me realitetin?

Keni një kopsht merruni pak me të mbillni një lule ujiteni ate ose mbillni një farë. Prekni tokën. Ruani farat. Përjetoni realitetin përmes shqisave të dorës suaj. Dëgjojeni, prekni dhe ndjeni si dhe shikoni.


Bëni shëtitje në natyrë. Përjetoni botën reale rreth jush.

Shmangni botët artificiale, botët e shtuara dhe realitetin virtual sepse ato të skllavërojnë në iluzione të rreme. Ata ju gërryejnë shpirtin.

Lidhuni me Zotin dhe rizbuloni veten tuaj shpirtërore. Shpirti juaj është i vërtetë. Vetëdija është e vërtetë. Mund të mos jetë fizike, por është gjëja më reale për ekzistencën njerëzore.

Lidhuni me njerëz të vërtetë që jetojnë me realitetin dhe distancohuni nga “miqtë” e vjetër të cilët janë ndjekës delirantë të tufës dhe konformistë sylesh.

Merrni pak kohë dhe rrini larg të gjitha ekraneve. Edhe pse është mirë të mbledhësh informacione nga ata që kanë diçka të vlefshme për të ndarë por kurrë mos lejoni që jeta juaj të dominohet nga ekranet dhe pajisjet celulare.


/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Luli Basha Vazhdon të Mashtrojë: 99.9% e Demokratëve më mbështesin mua?
Next post Ibsen Elezi: Referendum i durimit të madh !
error: Ky publikimet jane te mbrojtura