VIDEO/Kongresmenia e Georgia Marjorie Taylor-Greene,”sulmon” Demokratët “Komunistë” për Abuzim me Kushtetutën …

Kongresmenja e Georgia, Marjorie Taylor-Greene nuk është ajo që duhej të ngatërrohej,por ja që e bëri,dhe më qartë se kaq nuk kishte ku të vinte më sepse Kongresmenja e Georgia, Marjorie Taylor-Greene e do vendin e saj dhe është e gatshme të luftojë dhe ta mbrojë atë që Georgia të lulëzojë.

Pa njerëz si Marjorie duhen në detyrë,ku Partinë Republikane donin ta drejtonin tërësisht njerëz si Mitch McConnell (dhe kjo nuk është një gjë e mirë).

Gjatë një seance dëgjimore që kishte të bënte me përbuzjen e ish-shefit të stafit të Trump, Mark Meadows, Marjorie Taylor-Greene shkoi në tokën e djegur mbi të gjithë demokratët “komunistë” të sotëm në Kongres.

Kjo ja vlen dhe është për t’u parë nëpër Televizione sepse gjërat po shkojnë në këtë pikë.

Marjorie Taylor-Greene tha: “Unë do të ngrihem kundër kësaj rezolute për të mbajtur Mark Meadows duke e shpërfillur atë në këtë Kongres sepse ajo nuk po mbahet nga asgjë tjetër përveçse një Gjykatë Kangure. Detyra e Kongresit është të bëjë ligje, jo t’i zbatojë ato. ky është roli i ekzekutivit dhe gjyqësorit të kësaj qeverie.

Por disi komunistët këtu në krye kanë harruar, jo nuk kanë harruar por po abuzojnë qëllimisht me Kushtetutën dhe kjo që duhej të bëhej ky është trupi i Kongresit.

E shihni, ku po shkojmë në këtë nivel deri në pikën ku po harrojmë dhe po abuzojmë me fuqinë tonë, atëherë populli amerikan nuk do të na besojë më.

Dhe pikërisht këtë po bën Komiteti i 6 Janarit”.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Intervista e Ylli Dylgjerit për “AShow”: Kulti i Individit a është Shqetësues, po Kulti i sektit?
Next post Ish-kryeministri i Përgjigjet Departamentit të Shtetit: Kritikat nuk janë sulme!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura