VIDEO/George Orwell i 1984-ës do të Rishkruhet për të qenë Politikisht Korrekt dhe për t’iu Përshtatur Axhendës …

E dini se çfarë i nevojitet klasikes distopike 1984 të George Orwell?

Një rishkrim politikisht korrekt i ditëve moderne nga një këndvështrim feminist.

A tha ndonjë kurrë?

“Çdo regjistrim është shkatërruar ose falsifikuar, çdo libër është rishkruar, çdo pikturë është rilyer, çdo statujë dhe ndërtesë rruge është riemërtuar, çdo datë është ndryshuar. Dhe procesi po vazhdon ditë pas dite dhe minutë pas minute. Historia ka ndaluar. Asgjë nuk ekziston përveç një të tashme të pafund, në të cilën Partia ka gjithmonë të drejtë.” ka deklaruar George Orwell, 1984.

Bombat e vërteta rreth axhendës feministe.

Fatkeqësisht, feminizmi nuk kishte të bënte kurrë me të drejtat e grave. Fondacioni Rockefeller u përpoq të arrinte qëllime të shumta përmes lëvizjes feministe, të tilla si:

1). Shpopullimi duke shkatërruar familjen tradicionale dhe si rezultat duke pasur më pak fëmijë (statistikisht, ka më shumë divorce se kurrë, edhe pse më pak njerëz se kurrë martohen. Si rrjedhojë, popullsia perëndimore është në rënie të madhe – që do të thotë se plani ishte një sukses i jashtëzakonshëm).

2). Indoktrinimi i fëmijëve në shkolla që në moshë shumë të hershme dhe destabilizimi i shoqërisë si rezultat (kjo është sipas vetë Nicholas “Nick” Rockefeller) – para feminizmit, shumë fëmijë ose shkolloheshin në shtëpi nga nënat e tyre, ose ata do të dërgoheshin në shkollë më vonë , dhe kurrikula u monitorua nga afër nga nënat e tyre. Për shkak se të dy prindërit duhej të punonin nga 9-5 punë, fëmijët dërgoheshin në shkollë më herët dhe ngaqë familja ishte shumë e zënë me punë, shkolla u bë familja e tyre kryesore. Sigurisht, kurrikula përkeqësohej çdo vit dhe të gjithë e dimë se çfarë neverie mësohen sot në shkolla.

3). Taksimi i grave (në thelb gjysma e popullsisë nuk punonte, kështu që ato nuk tatoheshin).

Të gjithë na kanë gënjyer o njerëz! Nëse mendoni vërtet për këtë, gratë në fakt janë skllavëruar, dhe nuk janë çliruar. Ato janë vënë në punë për tetë orë në ditë, pesë ditë në javë, derisa të mbushnin 60 vjeçe. Dhe tani, të gjithë njerëzit janë skllevër të parasë, pavarësisht nga seksi.

Çfarë mashtrimi!

/PatriotikMedia – Referuar sipas videove nga kanali ynë në Rumble https://rumble.com/c/c-445114

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Paterica Luli Basha,ndihmon Ramën për të Censuruar Gazetarët …
Next post Ja pse s’kanë faj Ata që e Sulmojnë Evin,për këto 10 “Mëkate të Mëdha” të saj …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura