Ftohja Globale u bë Ngrohje Globale brenda Natës,dhe tani është Ndryshimi Klimatik …

Nga Ray Cardello –

Mashtrimi i klimës me triliona vite filloi si Ftohje Globale në vitet 1970, por ky ishte një mashtrim sepse nuk kishte të dhëna shkencore për të mbështetur propagandën (e cila, meqë ra fjala, mësohej nëpër shkollat publike si fakt shkencor) dhe kjo u bë e kundërta me Ngrohje Globale. Por kur nuk kishte të dhëna shkencore për ta mbështetur as këtë, artistët mashtrues thjesht e riemëruan atë si “Ndryshim i klimës”, sepse sic e dini, klima NDRYSHON. Pra, si do ta kundërshtojë dikush këtë? Çfarë mashtrimi!

Le të fillojmë të trajtojmë gjithçka si ndryshim klimatik

Joe Biden ka krijuar një program legjislativ prej 5 trilion dollarësh rreth Ndryshimeve Klimatike. Presidenti ka shkatërruar aftësinë tonë për të qenë të pavarur nga energjia për shkak të ndryshimeve klimatike. Thinking Green është forca shtytëse për planet tona për infrastrukturën, duke eliminuar lëndët djegëse fosile dhe duke zëvendësuar automjetet me gaz dhe naftë me makina dhe kamionë me bateri.

Ndryshimet klimatike përmenden si një nga arsyet për çrregullimin civil, inflacionin dhe imigracionin e paligjshëm. Gjëja e mirë është se Joe Biden dhe stafi i tij përdorin ndryshimet klimatike aq shpesh sa e zbutin mesazhin. Po bëhet zhurmë e bardhë për të majtën.

Sapo pamë një nga fatkeqësitë më të këqija të tornadove në historinë tonë që kaloi nëpër pjesë të Arkansas dhe Kentucky të premten. Qytete të tëra u shkatërruan nga zemërimi i fuqisë së Nënë Natyrës.

Joe Biden nuk humbi kohë duke iu drejtuar vendit dhe duke fajësuar ndryshimin e klimës për ashpërsinë e stuhisë. Biden iu desh të kthehej në ato pretendime fillestare sepse nuk ka të dhëna shkencore për të mbështetur pretendimin e tij. Ishte një përgjigje e shpejtë që synonte të nxiste frikën nga Ndryshimet Klimatike. Po shfrytëzonte rastin për të promovuar axhendën e tij. Ishte e lirë dhe sipërfaqësore. Kjo është arsyeja pse vlerësimet e tij vazhdojnë të bien çdo javë.

Në vend që të sjellë zgjidhje, ai sjell frikë.

Shikoni: Joe Biden kënaqet duke prekur fëmijët në mënyrë të papërshtatshme, edhe kur është para kamerës.

Ndryshimet klimatike nuk janë zgjidhje; është një teori. Ka ndryshuar me kalimin e viteve, ashtu si emri. Lëvizja filloi si Ftohje Globale, më pas u bë Ngrohja Globale dhe më në fund u ndryshua përsëri dhe u bë Ndryshim Klimatik.

Askush nuk do të kundërshtojë ndryshimet klimatike pasi klima jonë ka ndryshuar vazhdimisht që nga gjurmimi i të dhënave. Nuk është vërtetuar nga askush se është aq kritik apo ekzistencial sa duhet të transformojmë çdo aspekt të jetës sonë. Disa, megjithatë, do të donin që të ishte kështu.

Unë po pyes pse ne nuk mund t’i japim disa prej sfidave tona të rëndësishme të njëjtin theks siç bën kjo administratë për ndryshimet klimatike. Për fat të mirë, Biden nuk ia caktoi Harrisit ndryshimet klimatike, sepse kjo do të kishte vrarë iniciativën për të majtën. Në vend të kësaj, ai ia dha John Kerry-t, i cili nuk do të bëjë asgjë përveçse ta përdorë atë si një justifikim për të bërë një turne në Evropë me fatkeqit e tjerë të klimës.

Ka kaq shumë probleme të rëndësishme me të cilat përballet Amerika që kërkojnë vëmendje të vërtetë: Kufiri Jugor është hequr. Miliona, nëse jo miliarda dollarë materiale për murin, janë ulur në shkretëtirë duke u ndryshkur. Së bashku me 175,000 ilegalët e njohur që kalojnë çdo muaj Rio Grande, ne kemi mjaftueshëm Fentanyl për të vrarë çdo amerikan disa herë.

Ne kemi anëtarë bandash dhe terroristë që kalojnë, sepse nuk kemi asnjë mënyrë për t’i ndaluar apo gjurmuar ata. Kemi krim, duke përfshirë vrasjet, në rritje dhe të pakontrolluar në qytetet e mëdha të drejtuara nga Blu. Përdorimi i opioideve është në rritje dhe vdekjet nga vetëvrasjet po rriten në qiell. Kemi një vend të ndarë dhe që po bëhet gjithnjë e më i madh çdo ditë, që nuk na ndihmohet nga trajtimi i dobët i pandemisë COVID.

Këto ishin dy pikat e rëndësishme në të cilat Biden u mbështet për të fituar zgjedhjet. Asnjëri nuk ka qenë fitues për të. Ai i ka zhgënjyer të gjithë dhe Presidenca e tij do të jetë, nëse jo tashmë, më e keqja ndonjëherë. Lajm i mirë për të djathtën, por lajm i tmerrshëm për vendin.

Build Back Better / Green New Deal ndoshta nuk do të kalojë këtë vit dhe do të ketë një rrugë edhe më të vështirë vitin e ardhshëm. Shumë deputetë do të kërkojnë të shpëtojnë të ardhmen e tyre duke shkuar në afat të mesëm dhe duke braktisur Biden dhe planin e tij. Biden dhe Harris kanë mbaruar në politikë. Dems do të përpiqen për vendin e parë në 2024. Do të jetë kënaqësi t’i shikosh ata duke ndjekur Buttigieg.

Shpëtimi i vetëm për Biden është nëse ai zbut shtytjen e tij për Ndryshimet Klimatike dhe fillon ta përdorë atë energji për të shpëtuar, jo për të shkatërruar vendin tonë. Nëse e bën këtë, Carter do të mbajë ende vendin më të dyshimtë në Amerikë: Presidenti më i keq ndonjëherë. Paratë e mia nuk janë për Biden.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Ish-Kryeministri Sali Berisha mbërrin në selinë e Partisë Demokratike …
Next post Në emër të Respektit, të Dashurisë dhe Njeriut më përtej Borave, Triksave dhe Donaldëve: APELOJ!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura