Demokratët e kryen Detyrën ! Ngërçi Psikologjik i G29 !

Nga Ibsen Elezi –

Kuvendi i dates 11 dhe referendumi i dates 18 dhjetor treguan me transparence vullnetin e lire te shumices per largimin e fenomenit politik Basha si nje fryme ne thelb neomarksiste dhe jodemokratike.

4900 delegate dhe 44000 anetare te PD me vullnetin e tyre te lire e
vendosen largimin e tij dhe te katapultuarve nga ai.

E mandatuar dhe e detyruar per zbatimin e vullnetit te tyre tani eshte G29 e zgjedhur ne kuvend.

E trysnuar gjate ketyre diteve nga media dhe opinioniste te ndryshem, G29 duket sa e kompleksuar dhe e corientuar per hapin e rradhes.

Hezitimi i pakuptimte per te marr drejtimin e PD dhe mbyllur keto debate absurde ne fakt eshte demi me i madh qe mund ti shkaktohet PD.

Ky hezitim po zhvendos gradualist thelbin e problemit,
nga hedhja ne Lane e Lulit dhe eksponenteve qesharak te tij,
ne pamundesine e hyrjes ne zyrat e Lul Hotit.

Sajimi gradual i Lul Hotit ne opinion eshte produkt i ngercit psikologjik te G29 dhe jo i antaresise se saj.

Demokratet jane te bindur qe te vijne masivisht ne oborrin e PD per ta kthyer ne nje ceremoni festive pastrimin e zyrave te ndotura te PD edhe pse e dine ,ire qe edhe G29 nuk eshte aq e paster.

Nese me te vertete mendoni se Luli dhe Luledhimsat jane ne gjendje te mbajne peng PD atehere kemi pranuar degradimin tone pa kthim.

Nga 2018 “hedhjen e Lulit ne Lane” e kam perdorur ne menyre figurative, por nese ai vazhdon te mbaj peng PD edhe pas dorezimit te materialeve te referendumit ne Gjykate, atehere ai do jete ose vertete Lul Lana ose vertete Lul Hoti.

Demokratet e kryen detyrimin e tyre, tani eshte detyra e G29 te zbatoj vullnetin e tyre.

Çdo dite e me shume larg dates 20 do pamundesoj me shume largimin e Lul Hotit, çka perkthehet si nje rruge pa kthim drejt shperberjes se PD.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post MSM më në fund Raporton atë që të Gjithë e dinin tashmë: “Teoria e Rrjedhjes së Laboratorit Wuhan” është tani “Origjina më e Mundshme e Covid” dhe Covid-19 “Është një virus i inxhinierizuar”…
Next post Njerëzit nuk ‘i Besojnë Shkencës’ Sepse shumë Shkencëtarë janë Gënjeshtarë me Agjendat …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura