Shkatërrohet një Rrjet Masiv i Trafikimit të Seksit të fëmijëve i Mbrojtur nga Policia për Dekada në Këmbim të Seksit me Viktimat …

Nga Matt Agorist –

Gjashtë trafikantë seksi u arrestuan këtë javë për drejtimin e një rrjeti trafiku seksual me bazë në Queens, i cili trafikonte gra dhe fëmijë të rinj nga Meksika në SHBA. Një nga ata që u paditën në gjykatën federale të Bruklinit ishte një oficer policie i Qarkut Putnam, i cili mbronte jo fëmijët, por trafikantët e seksit të fëmijëve – në këmbim të seksit me viktimat.

Wayne Peiffer, një oficer policie i fshatit Brewster ka ndihmuar trafikantët e qenieve njerëzore të kontrabandojnë fëmijë dhe gra më të reja nga Meksika prej vitesh. Skema sadiste e kontrabandës me njerëz ka qenë në veprim për gati dy dekada që nga të paktën 2002, sipas Zyrës së Prokurorit të SHBA për Distriktin Lindor të Nju Jorkut.

Sipas aktakuzës, Peiffer mbronte rrjetin e trafikut të seksit të fëmijëve në këmbim të seksit me viktimat. Për vite me radhë, Peiffer e ndihmoi unazën të shmangte arrestimet, i njoftoi ata për thumbime dhe i lejoi ata të abuzonin me fëmijët dhe të rejat duke shfrytëzuar besimin në distinktivin e tij.

Sipas denoncimit, në këmbim të mbrojtjes, Peiffer kishte marrë rrugën e tij me viktimat e trafikut, madje duke i sjellë në komisariat ku do t’i përdhunonte.

“Për më shumë se tetë vjet, Peiffer dyshohet se udhëzoi anëtarët e Organizatës së Trafikimit Seks Cid-Hernandez dhe Biznesit të Prostitucionit Godinez për t’i dorëzuar gratë tek ai, duke përfshirë në stacionin policor të BPD-së, në mënyrë që ai të mund të përfshihej në aktivitet seksual me gratë në asnjë rast. kosto për Peiffer.

“Në këmbim, Peiffer i siguroi Organizatës së Trafikimit Seks Cid-Hernandez dhe Biznesit të Prostitucionit Godinez mbrojtje nga arrestimi, duke përfshirë paralajmërimin e avancuar të operacioneve të zbatimit të ligjit dhe ndërhyrjen për të parandaluar arrestimin.”

“Individët e përmendur në aktakuzë ishin pjesë e një rrjeti të përpunuar komplotistësh që përdorën mashtrimin dhe detyrimin për t’u shitur ëndrrat për një jetë më të mirë në Shtetet e Bashkuara grave të reja dhe mbresëlënëse, të cilat mbërritën vetëm për t’u detyruar në një jetë të mjerë mundimi. abuzimi seksual dhe prostitucioni në duart e rrëmbyesve të tyre”, tha agjenti special i ngarkuar i HSI, Ricky J. Patel.

“Organizata kriminale dyshohet se mbajti gjithashtu shërbimet e një polici të korruptuar, i cili tradhtoi distinktivin dhe njerëzit që ai u betua të mbronte duke qenë bashkëpunëtor në këto akte të mjerueshme dhe duke pranuar pagesa në favore seksuale.”

Mjerisht, shumë viktima të trafikimit seksual kanë histori të ngjashme të oficerëve të policisë që mbrojnë rrëmbyesit e tyre.

TFTP mbuloi një raport tronditës nga bojrat e Komisionit Shtetëror të Hawaiit për Statusin e Grave që përshkruante një pamje shqetësuese të zbatimit të ligjit dhe rolit të tyre në trafikimin seksual. Raporti zbuloi se në vend që të parandalohet trafikimi seksual i fëmijëve dhe të rriturve, shumë oficerë policie po marrin pjesë në të.

Raporti titullohet “Trafikimi seksual në Hawaii: Historitë e të mbijetuarve”, i cili detajonte dëshmitë e viktimave të shumta. Një pjesë veçanërisht shqetësuese e raportit ishte fakti se pothuajse gjysma e të gjitha viktimave të intervistuara raportuan se oficerët e policisë morën pjesë në abuzimin dhe viktimizimin e tyre.

“Korrupsioni i anëtarëve të sistemit të drejtësisë penale i raportuar nga pjesëmarrësit në studim ishte i përhapur në historitë e tyre të prostitucionit,” vuri në dukje raporti.

Raporti zbuloi se mosha mesatare e atyre që trafikohen është vetëm 14 vjeç, duke treguar se sa herët filloi abuzimi.

Një nga viktimat e intervistuara, e cila dëshironte të mbetej anonim për arsye të qarta, shpjegoi se “të njëjtët njerëz që ju akuzojnë për prostitucion janë njerëzit që kthehen dhe e blejnë atë nga ju”.

Ndërsa ideja që oficerët e policisë abuzojnë me viktimat e trafikimit seksual mund të duket e çuditshme për disa, nuk duhet të jetë befasi për ata që i kanë kushtuar vëmendje.

Oficerët e policisë që përdorin fuqinë e tyre për të shfrytëzuar viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore është një temë e zakonshme në shumë raste. Në shumë raste, Projekti i Mendimit të Lirë ka raportuar intervista të ish-viktimave të trafikimit seksual të fëmijëve, të cilët të gjithë kanë vënë në dukje se nuk kishin ku të shkonin pasi policia dhe politikanë të nivelit të lartë morën pjesë në abuzim.

Rast pas rasti, Projekti i Mendimit të Lirë raporton për raste të tmerrshme të unazave seksuale të fëmijëve që u lejuan të vazhdonin për dekada, sepse politikanët – përfshirë krerët e shteteve – policët, klerikët dhe të tjerë ishin të gjithë në lojën e sëmurë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Samiti i Ushqimit i OKB-së po Kryeson Rivendosjen e Madhe dhe Axhendën 2030 …
Next post VIDEO/Afred Cako: Partitë si Rama dhe Luli i kanë Marrë duke Sponsorizuar dy ish-Kryetarët e tyre …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura