Në cilin Roman Distopian po Jetojmë? Brave New World, 1984 apo Fahrenheit 451?

Nga Tyler Durden –

Po zhvillohet një debat mes të pakënaqurve/të tmerruarve se në cilin roman distopian po jetojmë tani.

Siç vëren John Rubino, disa tregojnë varësinë nga mediat sociale dhe drogat e stilistëve për të sugjeruar Brave New World.

Të tjerët e shohin mbikqyrjen masive dhe bllokimet pandemike si të na vënë në 1984.

Të tjerë ende citojnë censurën në internet dhe anulojnë kulturën si favorizuese të Fahrenheit 451.

Secili prej këtyre mendimeve duket i vlefshëm, gjë që është konfuze.

Një i burgosur duhet të dijë formën e qelisë së tij. Pra, është një lehtësim të zbulosh se dikush (nuk jam i sigurt se kush) e ka zgjidhur argumentin duke krijuar diagramin e mëposhtëm të Venit (Twitter nga miku ynë David Morgan).

Rezulton se nuk jemi në një roman të vetëm distopian. Ne jemi në të gjitha në të njëjtën kohë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Anthony Fauci,duke kërkuar Përdorimin e “Kërkesës” në vend të “Mandatit”, për Zbatimin e Vaksinës Covid …
Next post Ditari i vajzës së Joe Biden zbulon: Traumën Seksuale të Fëmijëve, Abuzimin me Drogën dhe Pakënaqësia ndaj Babait të saj …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura