Kryepeshkopi Viganò lëshon një Paralajmërim në Lidhje me Axhendën e Rendit të Ri Botëror “Qartësisht Antinjerëzor” …

Të dashur popull amerikan, të dashur miq,

Prej dy vitesh në të gjithë botën po kryhet një grusht shteti global, i planifikuar prej disa kohësh nga një grup elitar komplotistësh të skllavëruar tek interesat e financave të larta ndërkombëtare.

Ky grusht shteti u mundësua nga një pandemi emergjente që bazohet në premisën e një virusi që ka një shkallë vdekshmërie pothuajse analoge me atë të çdo virusi tjetër të gripit sezonal, në delegjitimimin dhe ndalimin e trajtimeve efektive dhe në shpërndarjen e një eksperimenti. serum i gjeneve i cili është padyshim joefektiv, dhe i cili gjithashtu mbart qartë rrezikun e efekteve anësore serioze, madje edhe vdekjeprurëse.

Të gjithë e dimë se sa shumë media kryesore ka kontribuar në mbështetjen e narrativës së çmendur të pandemisë, interesave që janë në rrezik dhe qëllimeve të këtyre grupeve të pushtetit: zvogëlimi i popullsisë botërore, bërja e atyre që mbijetojnë të sëmurë kronik dhe imponimi i formave të kontrollit. që cenojnë të drejtat themelore dhe liritë natyrore të qytetarëve.

E megjithatë, dy vjet pasi filloi kjo farsë groteske, e cila ka marrë më shumë viktima sesa një luftë dhe ka shkatërruar strukturën shoqërore, ekonomitë kombëtare dhe vetë themelet e shtetit të së drejtës, asgjë nuk ka ndryshuar në politikat e kombeve dhe reagimin e tyre ndaj e ashtuquajtura pandemi.

Vitin e kaluar, kur shumë njerëz ende nuk e kishin kuptuar peshën e kërcënimit të afërt, unë isha ndër të parët që denoncova këtë grusht shteti dhe u veçova menjëherë si teoricien konspirativ.

Sot gjithnjë e më shumë njerëz po hapin sytë dhe po fillojnë të kuptojnë se pandemia e urgjencës dhe “urgjenca ekologjike” janë pjesë e një plani kriminal të hartuar nga Forumi Ekonomik Botëror, OKB, OBSH dhe një galaktikë organizatash dhe fondacionesh që karakterizohen ideologjikisht si qartësisht antinjerëzore dhe – kjo duhet thënë qartë – antikristiane.

Një nga elementët që konfirmon pa mëdyshje natyrën kriminale të Rivendosjes së Madhe është sinkronia e përsosur me të cilën veprojnë të gjitha Kombet e ndryshme, duke demonstruar ekzistencën e një skenari të vetëm nën një drejtim të vetëm.

Dhe është shqetësuese të shohësh se si mungesa e trajtimit, trajtimet qëllimisht të gabuara që janë dhënë për të shkaktuar më shumë vdekje, vendimi për të vendosur bllokime dhe maska, heshtja konspirative për efektet negative të të ashtuquajturave “vaksinat” që në fakt janë serume gjenesh dhe përsëritja e vazhdueshme e gabimeve fajtore kanë qenë të gjitha të mundshme falë bashkëpunimit të atyre që qeverisin dhe institucioneve.

Udhëheqësit politikë dhe fetarë, përfaqësuesit e popullit, shkencëtarët dhe mjekët, gazetarët dhe ata që punojnë në media, fjalë për fjalë kanë tradhtuar popullin e tyre, ligjet e tyre, Kushtetutat e tyre dhe parimet më themelore etike.

Mashtrimi elektoral i zgjedhjeve presidenciale të 2020 kundër Presidentit Trump është treguar organik për këtë operacion global, sepse për të vendosur kufizime të paligjshme në kundërshtim me parimet e ligjit, ishte e nevojshme të mund të përdorej një President amerikan i cili do të mbështeste psiko-pandeminë dhe do të mbështeste narrativën e saj.

Partia Demokratike, pjesë e shtetit të thellë, po kryen detyrën e saj si bashkëpunëtore e sistemit, ashtu si kisha e thellë gjen në Bergoglio propaganduesin e vet.

Vendimet e fundit të Gjykatës së Lartë dhe veprimi autonom i disa shteteve amerikane – ku detyrimi i vaksinimit është shpallur antikushtetues – na japin shpresë se ky plan kriminal mund të shembet dhe se përgjegjësit do të identifikohen dhe gjykohen: si në Amerikë ashtu edhe në Amerikë. në të gjithë botën.

Si ishte e mundur të arrini në një tradhti të tillë? Si kemi arritur të konsiderohemi armiq nga ata që na qeverisin, jo në mbështetje të së mirës së përbashkët, por për të ushqyer një makinë djallëzore të vdekjes dhe skllavërisë?

Përgjigja është tashmë e qartë: në mbarë botën, në emër të një koncepti të çoroditur të lirisë, ne e kemi fshirë në mënyrë progresive Zotin nga shoqëria dhe ligjet.

Ne kemi mohuar se ekziston një parim i përjetshëm dhe transcendent, i vlefshëm për të gjithë njerëzit e të gjitha kohërave, me të cilin ligjet e shteteve duhet të jenë në përputhje.

Këtë parim absolut e kemi zëvendësuar me arbitraritetin e individëve, me parimin se secili është ligjvënës i tij.

Në emër të kësaj lirie të çmendur – që është licencë dhe liri – ne kemi lejuar të shkelet Ligji i Zotit dhe ligji i natyrës, duke legjitimuar vrasjen e fëmijëve në bark, madje deri në momentin e lindjes; vrasja e të sëmurëve dhe të moshuarve në repartet e spitalit; shkatërrimi i familjes natyrore dhe i martesës; ne kemi njohur të drejtat e vesit dhe mëkatit, duke i vënë devijimet e individëve para të mirës së shoqërisë.

Me pak fjalë, ne kemi përmbysur të gjithë rendin moral që përbën bazën e domosdoshme të ligjeve dhe të jetës shoqërore të një populli.

Tashmë në shekullin e katërt p.e.s., Platoni shkroi këto gjëra në veprën e tij të fundit Ligjet dhe identifikoi shkakun e krizës politike athinase pikërisht në thyerjen e rendit hyjnor – kozmosit – midis këtyre parimeve të përjetshme dhe ligjeve njerëzore.

Këto parime morale natyrore të botës greko-romake gjetën përmbushjen e tyre në krishterimin, i cili ndërtoi qytetërimin perëndimor duke u dhënë atyre një shtysë të mbinatyrshme.

Krishterimi është mbrojtja më e fortë kundër padrejtësisë, garnizoni më i fortë kundër shtypjes së të fuqishmit mbi të dobëtin, të dhunshmit ndaj paqesorëve dhe të ligjve ndaj të mirëve, sepse morali i krishterë e bën secilin prej nesh të përgjegjshëm ndaj Zotit dhe të afërmit për veprimet tona. , edhe si qytetarë edhe si pushtetarë.

Biri i Perëndisë, Lindjen e të cilit do ta kremtojmë pas pak ditësh, u mishërua në kohë dhe në histori për të shëruar një plagë të lashtë dhe për të rivendosur me anë të Hirit rendin e thyer nga mosbindja.

Mbretëria e tij shoqërore ishte parimi gjenerues i ordo Christianus që për dy shekuj tani është luftuar ashpër nga masoneria: sepse Revolucioni që ai promovon është kaos; është çrregullim; është rebelim skëterrë kundër rendit hyjnor për të imponuar tiraninë e Satanait.

Tani, ndërsa shohim se çfarë po ndodh rreth nesh, kuptojmë se sa të rreme ishin premtimet për përparim dhe liri të bëra nga ata që shkatërruan shoqërinë e krishterë dhe sa mashtruese ishte perspektiva e një kulle të re Babel, e ndërtuar jo vetëm pa marrë parasysh Zotin. por edhe në kundërshtim të drejtpërdrejtë me Të.

Sfida skëterre e Armikut përsëritet gjatë shekujve e pandryshuar, por është e dënuar me dështim të paepur.

Pas këtij komploti mijëvjeçar, kundërshtari është gjithmonë i njëjti dhe e vetmja gjë që ndryshon janë individët e veçantë që bashkëpunojnë me të.

Të dashur vëllezër dhe motra amerikanë! Të dashur Patriotë! ky është një moment vendimtar për të ardhmen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe të mbarë njerëzimit.

Por urgjenca pandemike, farsa e ngrohjes globale dhe ekonomia e gjelbër, dhe kriza ekonomike e shkaktuar qëllimisht nga Rivendosja e Madhe me bashkëpunimin e shtetit të thellë, janë të gjitha vetëm pasojë e një problemi shumë më serioz dhe është thelbësore të ta kuptojmë në thellësi nëse duam ta mposhtim.

Ky problem është në thelb moral; me të vërtetë, është fetare.

Ne duhet ta vendosim Zotin në radhë të parë jo vetëm në jetën tonë personale, por edhe në jetën e shoqërisë sonë.

Ne duhet t’i kthejmë Zotit tonë Jezu Krisht kurorën që Revolucioni ia ka hequr Atij, dhe që kjo të ndodhë është i nevojshëm një konvertim i vërtetë dhe i thellë i individëve dhe i shoqërisë.

Sepse është absolutisht e pamundur të shpresojmë për fundin e kësaj tiranie globale nëse vazhdojmë të heqim nga Mbretëria e Krishtit kombet që i përkasin Atij dhe duhet t’i përkasin Atij.

Për këtë arsye, lëvizja për të përmbysur Roe kundër Wade merr gjithashtu një kuptim shumë të rëndësishëm, pasi respekti për shenjtërinë e jetës së palindur duhet të sanksionohet me ligj pozitiv nëse do të jetë një pasqyrë e Ligjit të Përjetshëm.

Ju jeni të gjallëruar nga dëshira për drejtësi dhe kjo është një dëshirë legjitime dhe e mirë.

“Lum ata që janë të uritur dhe të etur për drejtësi”, thotë Zoti (Mt 5:6).

Por kjo Drejtësi duhet të bazohet në vetëdijen se kjo është një betejë shpirtërore në të cilën është e nevojshme të mbajmë anë pa ekuivokime dhe pa kompromis, duke mbajtur referenca transhendente dhe të përjetshme që edhe filozofët paganë i panë me sy dhe që kanë gjetur përmbushje në Zbulesën e Biri i Perëndisë, Mjeshtri Hyjnor.

Thirrja ime për një Aleancë Anti-Globaliste – të cilën e rinovoj sot – synon pikërisht të përbëjë një lëvizje rilindjeje morale dhe shpirtërore e cila do të frymëzojë veprimin civil, social dhe politik të atyre që nuk duan të skllavërohen si skllevër të Botës së Re. Rendit.

Një lëvizje që në nivel kombëtar dhe vendor do të mund të gjejë një mënyrë për të kundërshtuar Rivendosjen e Madhe dhe që koordinon denoncimin e grushtit të shtetit që po zhvillohet aktualisht.

Sepse në vetëdijen se kush është kundërshtari ynë dhe cilat janë synimet dhe qëllimet e tij, ne mund të prishim veprimin kriminal që ai synon të ndjekë dhe ta detyrojmë të tërhiqet.

Në këtë, kundërshtimi ndaj farsës pandemike dhe detyrimit të vaksinimit duhet të jetë i vendosur dhe i guximshëm nga ana e secilit prej jush.

Prandaj, e juaja duhet të jetë një vepër e së vërtetës, duke nxjerrë në dritë gënjeshtrat dhe mashtrimet e Rendit të Ri Botëror dhe matricën e tyre antinjerëzore dhe antikrishtere.

Dhe në këtë janë kryesisht laikët dhe të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë – secili në rolin profesional dhe civil që mban – që duhet të koordinohen dhe organizohen së bashku për të bërë një rezistencë të fortë, por paqësore, për të mos legjitimuar shtypjen e saj të dhunshme nga ata që. sot mbajnë pushtetin.

Jini krenarë për identitetin tuaj si patriotë amerikanë dhe për besimin që duhet të gjallërojë jetën tuaj.

Mos lejo askënd të të bëjë të ndihesh inferior vetëm sepse e do atdheun, sepse je i ndershëm në punë, sepse dëshiron të mbrosh familjen dhe të rritësh fëmijët me vlera të shëndetshme, sepse respekton të moshuarit, sepse mbron jetën nga ngjizja. deri në fundin e saj natyror.

Mos u frikësoni apo joshni nga ata që propagandojnë një botë distopike në të cilën një fuqi pa fytyrë të imponon përbuzjen për Ligjin e Zotit, paraqet mëkatin dhe vesin si të ligjshëm dhe të dëshirueshëm, përçmon drejtësinë dhe moralin, shkatërron familjen natyrore dhe promovon më të keqen zvetënon, planifikon vdekjen e krijesave të pambrojtura dhe të dobëta dhe shfrytëzon njerëzimin për përfitimin e vet ose për të ruajtur pushtetin.

Bëhuni trashëgimtarë të denjë të Kryepeshkopit të madh Fulton Sheen dhe mos ndiqni ata nga Pastorët tuaj që kanë tradhtuar mandatin që kanë marrë nga Zoti ynë, që ju imponojnë urdhra të padrejtë ose që heshtin përpara dëshmisë së një krimi të padëgjuar kundër Zotit. dhe njerëzimit.

Le të ndriçojë mendjet tuaja dhe t’i ndezë zemrat tuaja këto Krishtlindje të Shenjta përpara Mbretit të Mirë që shtrihet në grazhd.

Dhe ashtu si koret e Engjëjve dhe homazhet e Magëve u bashkuan me adhurimin e thjeshtë të Barinjve, po ashtu edhe sot angazhimi juaj për rilindjen morale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës – një Komb nën Zotin – do të ketë bekimin tonë Zot dhe do të mbledhë rreth teje ata që të qeverisin. Amen.

Zoti ju bekoftë dhe Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

  • Carlo Maria Viganò, Kryepeshkop …..

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gazeta Mjekësore më Prestigjioze në Botë Dënon Facebook-un për Kontrollin e Fakteve “Të Pasakta dhe të Papërgjegjshme”…
Next post VIDEO/Shpikësi i teknologjisë MRNA: Ekziston një Përpjekje e Dukshme për të Fshehur të Vërtetën Rreth Pandemisë Covid-19 …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura