VIDEO/Shpikësi i teknologjisë MRNA: Ekziston një Përpjekje e Dukshme për të Fshehur të Vërtetën Rreth Pandemisë Covid-19 …

Dr. Robert Malone, mjek dhe shpikës i teknologjisë së vaksinës mRNA, tha se ka një përpjekje të dukshme për të fshehur të vërtetën në lidhje me pandeminë e koronavirusit të Wuhan (COVID-19).

Malone i tha Kristi Leigh në një intervistë se të dhënat e SHBA janë komprometuar në nivele të shumta nga Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC).

“Është komprometuar nga qëndrimi zyrtar i CDC se nuk ka pasur vdekje të lidhura me vaksinat. Kjo është krejtësisht e paqëndrueshme”, tha Malone, i cili gjithashtu vuri në dukje se nuk është vetëm baza e të dhënave e SHBA-së që është e kontaminuar, por edhe bazat e të dhënave britanike, skoceze, gjermane, Atlantike, Norvegjeze dhe izraelite.

“Por CDC ende këmbëngul se nuk ka pasur vdekje të lidhura me vaksinat. CDC është injorante me dashje. Dhe ata kanë vendosur një mori iniciativash të ndryshme strategjike, si ripërcaktimi i asaj që është sëmundja, ripërcaktimi se kur jeni vaksinuar, sa kohë zgjat ajo dritare e vaksinës, ju nuk konsideroheni të vaksinuar plotësisht derisa të jeni mbi 14 ditë pas vaksinimit numër dy. .”

Malone vazhdoi:

“Dhe kështu çdo gjë tjetër konsiderohet e njëjtë si e pavaksinuar. Është vetëm një grumbull manipulimesh dhe menaxhimi të të dhënave… Dhe ne e dimë se është një përpjekje transparente për të fshehur të vërtetën.”

Leigh, një gazetare e lajmeve televizive e vlerësuar me çmime, u pajtua me Malone.

“Ata krahasojnë numrin e tre stinëve, pothuajse tre sezonet e COVID me një sezon gripi, dhe e lënë atë pjesë jashtë. Ata flasin për kapacitetin e spitalit, por nuk marrin parasysh mungesat dhe problemet e personelit, pasi ju po shtyni kaq shumë njerëz jashtë. Dua të them, është kaq shumë,” shtoi prezantuesi i TV, kontribuesi i podcast-it dhe analisti i lajmeve.

Malone gjithashtu bëri një goditje në manipulimin e testit të reaksionit zinxhir polimerazë (PCR) që po bëhej dhe grupin e madh të stimujve financiarë të ofruar për spitalet.

“Ata po paguajnë mjekët drejtpërdrejt për të mbështetur narrativën dominuese. Ata [mjekët] po marrin para në formën e mijëra dollarëve. Nëse industria farmaceutike do ta bënte këtë drejtpërdrejt, do të ishte një krim, apo jo? Absolutisht një krim”, u ankua Malone.

“Por mjekët po paguhen për të vazhduar me narrativën dominuese. Spitalet po paguhen për të mbipërfaqësuar ata që vdesin nga kjo sëmundje, në vend që të jenë infektuar potencialisht brenda spitalit.”

Imunologu dhe virologu i njohur kritikoi edhe spitalet që tani fshehin informacione për marzhet e tyre të fitimit.

“Ata po bëjnë para për këtë gjë. Ata kanë stimuj të fortë financiarë dhe e vazhdojnë atë. Është e gjitha lart e poshtë në të gjithë zinxhirin ushqimor të kompleksit farmaceutik, mjekësor. Të gjithë po fitojnë para të mëdha nga kjo, përveç njerëzve që janë atje duke u përpjekur të trajtojnë njerëzit me droga të shtrenjta, “tha Malone.

Leigh nxori gjithashtu çështjen në lidhje me “rrëfimin e të dhënave të fshehura” me Administratën e Ushqimit dhe Barnave (FDA), ku të dhënat mund të fshiheshin nga publiku për 55 vjet dhe pse nuk mund të padisni ato kompani që bënë COVID-19 vaksinat për efektet e saj negative.

Malone i tha Leigh: “Kompanitë e vaksinave nuk do të prodhojnë dhe shesin vaksinën tek asnjë kompani që nuk pranon të plotësojë dëmshpërblimin. Ata duhet të mbrohen plotësisht nga rreziku, ose nuk do ta bëjnë këtë. Kjo nuk është shenja e produktit të sigurt dhe efektiv.”

Shpikësi i teknologjisë së vaksinës mRNA shtoi se ka kushte dhe kushte në marrëveshjen e bërë nga kompania dhe qeveria që kërkojnë që çdo të dhënë sigurie të fshihet për periudha të gjata kohore.

Vaksinat kundër COVID shkaktojnë rritje të varur nga antitrupat
Në një video të publikuar korrikun e kaluar, Malone paralajmëroi se vaksinat e COVID po shkaktojnë përmirësim të varur nga antitrupat (ADE).

ADE ndodh kur antitrupat e krijuar gjatë një përgjigjeje imune njohin dhe lidhen me një patogjen, por ato nuk janë në gjendje të parandalojnë infeksionin. Në vend të kësaj, këto antitrupa veprojnë si një “kalë trojan”, duke lejuar patogjenin të hyjë në qeliza dhe të përkeqësojë përgjigjen imune.

Malone tha se ADE ka ndodhur në të gjitha vaksinat e koronavirusit të zhvilluara dhe ka qenë një shqetësim serioz midis ekspertëve të vaksinave që nga fillimi i përhapjes masive të vaksinës COVID.

Ai gjithashtu dha alarmin se si kufizimet dhe mandatet e COVID në vendet perëndimore si SHBA, Kanada dhe Austria po shtypin liritë civile. Malone paralajmëroi se qeveritë po përdorin pandeminë COVID si një “platformë për avancimin e agjendave të tjera”.

“E ardhmja e totalitarizmit global është këtu, thjesht nuk është e shpërndarë në mënyrë të barabartë”, tha Malone në një intervistë me Steve Bannon. Ai përmendi mandatin mbarëkombëtar të vaksinës së Austrisë si shembullin më flagrant të qasjes totalitare të një qeverie ndaj një emergjence të shëndetit publik si pandemia COVID-19.

Shikoni Dr. Robert Malone në videon e mëposhtë teksa ai flet se si njerëzit e vaksinuar janë vërtetë më të rrezikuar nga pandemia.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kryepeshkopi Viganò lëshon një Paralajmërim në Lidhje me Axhendën e Rendit të Ri Botëror “Qartësisht Antinjerëzor” …
Next post VIDEO/Çmenduria filloi: Suedia fut në lojë Mikroçipin që të Zbulojë nëse e ke Bërë apo jo Vaksinën …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura