Dr. John Coleman e Publikoi këtë në vitin 1993: Të paktën 4 Miliardë “Ngrënës të Padobishëm” do të Vriten deri në Vitin 2050 …

Nga libri “The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300” nga Dr. John Coleman (fmr. MI-6 Intelligence Analyst), botuar në 1993:

Të paktën 4 miliardë “ngrënës të padobishëm” do të eliminohen deri në vitin 2050 me anë të luftërave të kufizuara, epidemive të organizuara të sëmundjeve fatale me veprim të shpejtë dhe urisë. Energjia, ushqimi dhe uji do të mbahen në nivele jetese për joelitën, duke filluar me popullsinë e bardhë të Evropës Perëndimore dhe Amerikës së Veriut dhe më pas duke u përhapur në racat e tjera.

Popullsia e Kanadasë, Evropës Perëndimore dhe Shteteve të Bashkuara do të shkatërrohet më shpejt se në kontinentet e tjera, derisa popullsia e botës të arrijë një nivel të menaxhueshëm prej 1 miliardë, nga të cilat 500 milionë do të përbëhen nga racat kineze dhe japoneze, të përzgjedhura sepse janë njerëz. të cilët janë regjimentuar për shekuj dhe që janë mësuar t’i binden autoritetit pa diskutim.» (fq. 105 – Hierarkia e Konspiratorit: Historia e Komitetit të 300)

Për njerëzit që zotërojnë dhe drejtojnë planetin, njerëzimi është bërë një peshë e vdekur, përveçse si shërbëtorë dhe skllevër seksi. Më poshtë, sinjalizuesi i MI-6, John Coleman, përshkruan ndeshjen e fundit të Covid: Një kthim në feudalizëm ku një miliard njerëz do t’u shërbejnë super të pasurve.

“Masat joelitare do të reduktohen në nivelin dhe sjelljen e kafshëve të kontrolluara pa vullnetin e tyre dhe lehtësisht të regjimentuara dhe të kontrolluara. Martesa do të jetë e paligjshme dhe nuk do të ketë jetë familjare siç e njohim ne. Fëmijët do të largohen nga prindërit në moshë të vogël dhe do të rriten nga repartet si pronë shtetërore”.

Një pandemi me një shkallë të vogël vdekjesh nuk është një pandemi.

Njerëzit që rreshtohen për t’u vaksinuar janë lemingë që hidhen në një grykë. Ne pothuajse nuk shohim dikë që teshtin më, por duhet të besojmë se kjo është një pandemi? Ne jemi pasagjerë në Titanikun, duke pirë, kërcyer dhe kurvëruar ndërsa anija fundoset.

Prova përfundimtare: Covid-19 ishte planifikuar të futej në Rendin e Ri Botëror.

Dr. Coleman shpjegoi më tej:

[Qëllimi është] një qeveri e vetme botërore dhe një sistem monetar me një njësi nën oligarkistët trashëgues të përhershëm të pazgjedhur, të cilët vetëzgjedhin nga numri i tyre në formën e një sistemi feudal siç ishte në Mesjetë.

Në këtë entitet të një Bote, popullsia do të kufizohet nga kufizimet në numrin e fëmijëve për familje, sëmundjet, luftërat, zitë e bukës, derisa 1 miliardë njerëz që janë të dobishëm për klasën sunduese, në zona të cilat do të përcaktohen rreptësisht dhe qartë, të mbeten si popullsia e përgjithshme e botës.

Nuk do të ketë klasë të mesme, vetëm sundimtarë dhe shërbëtorë. Të gjitha ligjet do të jenë uniforme sipas një sistemi ligjor të gjykatave botërore që praktikojnë të njëjtin kod të unifikuar ligjesh, të mbështetur nga një forcë policore e Qeverisë së Një Botërore dhe një ushtri e unifikuar e Një Bote për të zbatuar ligjet në të gjitha vendet e mëparshme ku nuk do të ekzistojnë kufij kombëtarë.

Libri “Hierarkia e Konspiratorit: Historia e Komitetit të 300” është në dispozicion për t’u blerë në Amazon.

/PatriotikMedia – Groups.Google.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Profesori i Harvardit Dënohet për Lidhjet e Kinës dhe Universitetit Wuhan …
Next post Mërzitet Bill Gates,anulon Planet e Pushimeve për Shkak të frikës nga Omicron dhe Paralajmëron “Ne mund të hyjmë në pjesën më të keqe të pandemisë”
error: Ky publikimet jane te mbrojtura