Kardiologu kryesor: Ekziston një Komplot Mbarëbotëror për të Shtypur Trajtimet e Hershme të Covid …

Në një paraqitje të fundit me Joe Rogan, Dr. Peter McCullough shpjegoi se që nga fillimi i pandemisë Covid-19, kishte një përpjekje të bashkërenduar për të futur frikën dhe për të fshehur një protokoll për trajtimin e hershëm të sëmundjes në mënyrë që të justifikoheshin izolimet e Njerëzve si dhe shpikja e vaksinave. Ai paralajmëroi se ekziston një komplot i qëllimshëm në mbarë botën për të shtypur trajtimet e hershme të covid.

McCullough, ish-zëvendës shefi i mjekësisë së brendshme në Qendrën Mjekësore të Universitetit Baylor dhe profesor në Universitetin A&M të Teksasit,ai është një nga autorët më të përmendur të kërkimeve në fushën e tij, McCullough dëshmoi përpara Senatit të SHBA në nëntor 2020 dhe doli kundër zyrtarit ndaj pandemisë, McCullough është vënë nën një vëzhgim intensiv nga e majta për përhapjen e ‘dezinformatave mjekësore’ në lidhje me pandeminë.

Ai gjithashtu ka hedhur dritë mbi ngjarjet kardiake të lidhura me vaksinën në një punim të kohëve të fundit bashkëautor me Dr.

Përpara se të ndiqni intervistën e Roganit, shikoni dëshminë e McCullough në mars 2021 përpara Komitetit të Senatit të Teksasit për Shëndetin dhe Shërbimet Njerëzore për të kuptuar më shumë rreth pozicionit të tij:

Kjo na sjell në kohën e McCullough me Joe Rogan – ku ai tha se ka pasur një përpjekje mbarëbotërore për të shtypur trajtimet e hershme Covid-19.

“Më duket, që herët, ka pasur një shtypje të qëllimshme, shumë gjithëpërfshirëse, të trajtimit të hershëm për të nxitur frikën, vuajtjen, izolimin, shtrimin në spital dhe vdekjen,” tha ai. “Dhe ishte plotësisht i organizuar dhe i qëllimshëm për të krijuar pranim dhe më pas për të promovuar vaksinimin masiv.”

“Në SHBA, vetëm rreth 500 mjekë e kuptojnë me të vërtetë se çfarë po ndodh… dhe ka rreth një milion,” shtoi ai.

Shikoni videon:

Më herët, mjeku kryesor për përmirësimin e trajtimit të hershëm të COVID-19 tha në një konferencë se qëllimi i fushatave të transmetimit të vaksinave është “të kontrollojë dhe të vrasë një pjesë të madhe të popullsisë sonë pa dyshuar askush se ne jemi helmuar”.

“Vdekjet që synohen të pasojnë vaksinat nuk do të mund të mbërthehen kurrë në helm. Do të jenë shumë të larmishme, do të jenë shumë dhe do të jenë në një afat kohor shumë të gjerë për të kuptuar se jemi helmuar”, pohon Dr. Shankara Chetty.

Ndërkohë, aktivistët po akuzojnë zyrtarët e Mbretërisë së Bashkuar dhe figurat më të fuqishme të shëndetësisë në botë si Bill Gates dhe Dr Fauci për krime kundër njerëzimit dhe genocid, duke cituar një sërë statistikash mbi efektet e “vaksinave” dhe politikave të COVID.

Një tjetër gjykatë me tre gjyqtarë në Peru ka vendosur se pandemia e COVID-19 filloi nga miliarderët Bill Gates, George Soros dhe Rockefeller. Pavarësisht vendimit, “kontrolluesit e fakteve” arritën në përfundimin se gjykata peruane nuk kishte prova për të bërë një gjykim të tillë duke cituar një deklaratë nga OBSH dhe CDC, të cilët kanë humbur të gjithë besueshmërinë e saj.

Burimi: GreatGameIndia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post I nominuari për Kreun e FDA-së të Brandon ka Lidhje me Big Pharma …
Next post VIDEO/Drejtori i OBSH-së thotë se Vaksinat e Covid-it po Përdoren për “Vrasjen e fëmijëve” gjatë Konferencës për Shtyp – Rrëshqitje Frojdiane?
error: Ky publikimet jane te mbrojtura