Mërzitet Bill Gates,anulon Planet e Pushimeve për Shkak të frikës nga Omicron dhe Paralajmëron “Ne mund të hyjmë në pjesën më të keqe të pandemisë”

Bashkëthemeluesi i Microsoft, Bill Gates, shkroi në Twitter të martën në mëngjes për të njoftuar se ai anuloi shumicën e planeve të tij të pushimeve për shkak të frikës nga variantet e Omicron. Sipas tij, rastet në rritje të varianteve të Omicron mund të çojnë në “pjesën më të keqe të pandemisë”.

Në një postim në Twitter, Gates tha se “Omicron po përhapet më shpejt se çdo virus në histori, së shpejti do të jetë në çdo vend të botës”.

Ai tregoi se miqtë e tij tashmë janë infektuar me variantin Omicron dhe festa e tij do të jetë ndryshe.

Bill Gates pohoi se “do të jetë rritja më e keqe që kemi parë deri më tani, sepse është shumë infektive”.

Ai inkurajoi ndjekësit e tij që të vazhdojnë të mbajnë maska, të shmangin tubimet e mëdha në ambiente të mbyllura dhe të vaksinohen.

Gates pranoi në tweet-in e tij se një rritje e rasteve të variantit Omicron kryesisht do të jenë njerëz të vaksinuar.

Ekipi i përgjigjes së CDC COVID-19 publikoi një raport javor javën e kaluar, ku shumica dërrmuese e pacientëve të infektuar me variantin Omicron të identifikuar deri më tani në SHBA ishin individë të vaksinuar plotësisht.

Qendrat e SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) raportuan se nga 43 rastet e COVID-19 të shkaktuara nga variantet Omicron, 34 persona ishin vaksinuar plotësisht. Nga ata të vaksinuar plotësisht, 14 persona kishin marrë vaksinat e tyre përforcuese, por pesë prej tyre morën vaksina shtesë për më pak se 14 ditë.

Gates vazhdoi në postimin e tij në Twitter se “ata pak muaj mund të jenë të keq, por unë ende besoj se nëse marrim hapat e duhur, pandemia mund të përfundojë në 2022.”

Gates e përfundoi postimin e tij në Twitter duke thënë se sa zhgënjyese është “të hysh në një sezon tjetër pushimesh me COVID që po afron mbi ne”.

/PatriotikMedia – ThegatewayPundit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dr. John Coleman e Publikoi këtë në vitin 1993: Të paktën 4 Miliardë “Ngrënës të Padobishëm” do të Vriten deri në Vitin 2050 …
Next post Story: Data e Lindjes së Jezu Krishtit …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura