VIDEO/Drejtori i OBSH-së thotë se Vaksinat e Covid-it po Përdoren për “Vrasjen e fëmijëve” gjatë Konferencës për Shtyp – Rrëshqitje Frojdiane?

Nga Julian Conradson

Drejtori i Përgjithshëm radikal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), Tedros Ghebreyesus, shkaktoi një stuhi zjarri në fillim të kësaj jave kur ai gabimisht tha se vaksinat përforcuese të Covid-19 po përdoren për të “vrarë fëmijët”.

Gjatë një konference për shtyp të hënën në Gjenevë, Ghebreyesus përjetoi një rrëshqitje të paqëllimshme frojdiane ndërsa foli për kërcënimin e variantit omicron dhe shtyu vaksinat eksperimentale.

Kur fliste për arritjen e “barazisë” së vaksinës në vendet e pazhvilluara dhe duke theksuar nevojën për t’u fokusuar në administrimin e përforcuesit tek të moshuarit dhe më të pambrojturit fillimisht, Ghebreyesus rastësisht tha pjesën e qetë me zë të lartë.

Nga komentet e tij:

“Ne duhet të vendosim gjithmonë çështjen e kapitalit në këtë faktor. Sepse nëse nuk përpiqemi të vaksinojmë të pavaksinuarit, veçanërisht që mungojmë për shkak të problemeve të barazisë, mund të mos arrijmë rezultatin e dëshiruar. Nuk ka të bëjë vetëm me çështje përforcuese. Për shembull, disa vende po bëjnë përforcues në mënyrë shumë agresive, ndërsa spitalet e tyre janë të mbushura me njerëz që nuk janë të vaksinuar…

…Pra, nëse do të përdoret [vaksina dhe përforcuesi i Covid-19, është më mirë të përqendrohemi në ato grupe të sëmundjeve të rënda dhe vdekjeve, në vend që siç shohim disa vende po përdorin për të dhënë nxitës për të vrarë fëmijët – kjo nuk është e drejtë. ”

Hidhi një sy videos:

Siç thekson InfoWars , nëse kishte ndonjë pyetje pas shikimit të videos në lidhje me atë që thotë shefi i OBSH-së, transkripti i krijuar nga AI i YouTube regjistroi formulimin e tij të saktë, i cili gjithashtu arriti në përfundimin se ai tha fjalën ‘vras’:

Pavarësisht provave në rritje në mbështetje të deklaratës së tij, nuk ka absolutisht asnjë mënyrë që drejtori radikal i OBSH-së të pranojë qëllimisht se vaksina eksperimentale është vdekjeprurëse për fëmijët.

Por kjo nuk i ndaloi kontrolluesit histerikë të fakteve që menjëherë të hynin në veprim për të pohuar në mënyrë qesharake se fjalët as që dolën nga goja e tij.

Nga Snopes, i cili e etiketoi pretendimin të rremë:

“Jo, drejtori i përgjithshëm i OBSH-së nuk tha se vaksinat kundër Covid po “përdoren për të vrarë fëmijët”

Ghebreyesus tha: “Është më mirë të fokusohemi në ato grupe [të cenueshme] që kanë rrezikun e sëmundjeve të rënda dhe vdekjes, në vend që, siç e shohim, disa vende po përdorin për t’u dhënë ndihmë fëmijëve, gjë që nuk është e drejtë.” fjala ‘fëmijë’, duke shqiptuar rastësisht rrokjen e parë me një tingull ‘k’ përpara se të korrigjohet menjëherë.

Një zëdhënës i OBSH-së i tha BBC-së, “Ai përsëriti të njëjtën rrokje, duke dalë “cil-fëmijë”. Çdo interpretim tjetër i kësaj është 100% i pasaktë.”

Përkthimi: mos u besoni veshëve tuaj të gënjyer.

Në vend që thjesht ta pranojnë gabimin, ata paturpësisht sillen sikur nuk ka ndodhur fare.

OBSH madje e hoqi fjalën nga transkripti zyrtar i ngjarjes që u postua në internet.

Është e qartë se “vaksinat po përdoren për të vrarë fëmijët” nuk është ajo që Tedros donte të thoshte – ai ishte në mes të mbrojtjes së njerëzve për të marrë vaksinën. Kjo mund të ishte shpjeguar lehtësisht pa mohuar realitetin e asaj që doli në të vërtetë nga goja e tij, por edhe kjo nuk mund të pranohet nga institucioni, është shumë afër të vërtetës.

/PatriotikMedia – HumanSareFree/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kardiologu kryesor: Ekziston një Komplot Mbarëbotëror për të Shtypur Trajtimet e Hershme të Covid …
Next post Rusia zbulon Ilaçin e ri Aerosol “Paqe-19” që Lufton të Gjitha llojet e Covid-it …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura