VIDEO/Deklaratë e fortë e Dr. Reiner Füllmich: Nuk kemi Pandemi! Por kemi Pandemi të Testit PCR!!! …

Gjatë një interviste themeluesi i “Komitetit Hulumtues të Koronës” në Berlin Doktor Reiner Füllmich sqaron për Gazetarët arsyen e Pandemisë,Doktori e nis me Mirëmëngjes duke u prezantuar se Emri i tij është dr. Reiner Füllmich,ai thekson se Unë jam avokat në Gjermani dhe në SH.B.A.

Doktor Reiner Füllmich thotë se ka punuar me zyrën time ligjore,ku sipas doktorit ka konsumatorë si dhe korporata të vogla dhe të mesme,për 27 vite me rradhë! Më tej Dr. Reiner Füllmich thekson se,për të zbuluar se në të vërtet çfarë po ndodh,ne themeluam para një viti,pak para një viti,ne themeluam,me mikun tim Vivian dhe unë themeluam “Komitetin Hulumtues të Koronës” në Berlin,ku kemi intervistuar 150 shkencëtarë nga e gjithë bota!

Intervista e plotë e Dr. Reiner Füllmich e shoqëruar me videon e mëposhtme …

Dr. Reiner Füllmich: Mirëmengjesi!

Emri im është dr. Reiner Füllmich,Unë jam avokat në Gjermani dhe në SH.B.A.

Kam punuar me zyrën time ligjore,ku kemi konsumatorë si dhe korporata të vogla dhe të mesme,për 27 vite me rradhë!

Dhe ne më së shumti kemi përfaqësuar klientët tanë kundër korporatave të mëdha globale siç është “Deutche Bank”,”VW”/

Prandaj po e ndjejmë se nuk është asgjë ndryshe nga puna që bëjmë,kur tani po i luftojmë këta njerëz që janë prapa kësaj Pandemie Globale!

Për të zbuluar se në të vërtet çfarë po ndodh,ne themeluam para një viti,pak para një viti,ne themeluam,me mikun tim Vivian dhe unë themeluam “Komitetin Hulumtues të Koronës” në Berlin,ku kemi intervistuar 150 shkencëtarë nga e gjithë bota!

Pyetjeve që po ju kërkojmë një përgjigje janë si më poshtë:

1- Sa e rrezikshme është realisht ky virues?

2- Sa i besueshëm dhe i mirë është Testi PCR?

3- Sa dëme ekonomike e shëndetësore ka shkaktuar masat e Koronës?

Dhe përgjigja e shkurtër është:

Virusi është Prezent,por nuk ka rrezik,aq sa një Grip i Zakonshëm,bile dhe OBSH-ja pajtohet me këtë fakt,por Testi PCR nuk na tregon asgjë lidhur me infeksionet.

Kjo është një Gënjeshtër!

Secili që thotë të Kundërtën,Gënjen!

Përfundimisht: Përderisa Testi PCR është dëshmia e vetme për këtë Pandemi,atëherë nuk ka dëshmi!

Nuk kemi Pandemi! Kemi Pandemi të Testit PCR!!! e mbyll deklaratën e tij për shtyp dr. Reiner Füllmich .

Ndiqni më poshtë deklaratën e tij dhënë për shtyp.

Intervista e Dr. Reiner Füllmich: Nuk kemi Pandemi! Por kemi Pandemi të Testit PCR!!! …

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hajde Besoji “Shkencës”: Prodhuesi më i Madh i Kimikateve Tërheqë të gjitha Produktet e Kujdesit Personal të Lidhura me Kancerin …
Next post Vendim Musaraj Firenze: Njëri tjetrin mos e Shani,Mos u Nxini si B*thë digani si Dobiç djal i Jaranit …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura