Legjislacioni i Shtetit të Nju Jorkut Propozon: Kampe dhe Burg me afat të Pacaktuar për të Pavaksinuarit…

Në debatin e ardhshëm legjislativ, i cili do të fillojë më 5 janar 2022, Senati dhe Asambleja e Nju Jorkut mund të miratojnë legjislacionin që do të jepte lejen për të hequr dhe ndaluar rastet, kontaktet, transportuesit, apo edhe këdo që dyshohet se përbën një “kërcënim të rëndësishëm. për shëndetin publik” dhe t’i ndajë nga publiku me një afat të pacaktuar.

Projektligji propozon kampe burgu të pacaktuar për të pavaksinuarit.

Legjislacioni i shtetit të Nju Jorkut propozon kampe burgu të pacaktuar për të pavaksinuarit

Projektligji A416 përbën një kërcënim serioz për liritë themelore e të gjithë amerikanëve në shtetin e Nju Jorkut, duke përfshirë aftësinë e tyre për të zgjedhur nëse do të marrin ndihmë mjekësore dhe vaksina në lidhje me sëmundjet infektive. [Ky projektligj i hap rrugën edhe kampeve të përqendrimit në Amerikë].

Projektligji i lejon Guvernatorit të Nju Jorkut dhe delegatëve të tyre në të cilën përfshihen komisionerët dhe krerët e departamenteve lokale të shëndetit, duke ju dhënë fuqinë për të ndarë dhe mbajtur çdo popull ose grup individësh duke u detyruar të izolohet në kampe. Urdhrat duhet të përfshijnë vetëm emrat e personit ose “përshkrime të arsyeshme specifike të individëve ose grupeve”.

Departamenti mund të vendosë që të ndalojë një person ose grup njerëzish në një qendër mjekësore ose në çdo qendër tjetër që e sheh të përshtatshme. Gjuha është mbajtur qëllimisht e paqartë.

Ndërsa projektligji synon të sigurojë që askush nuk mund të mbahet në paraburgim për më shumë se 60 ditë, gjuha lejon që vendimet e gjykatës të anulohen për të hequr kohëzgjatjen maksimale të paraburgimit. Pas 60 ditëve që kanë kaluar, gjykata ka 90 ditë shtesë për të shqyrtuar paraburgimin e një personi, një cikël që departamenti tha se mund të vazhdojë pafundësisht.

Më vonë ai thotë se projektligji do të “kërkojë që një individ i cili është ekspozuar ose i infektuar nga një sëmundje ngjitëse të përfundojë një kurs trajtimi të përshtatshëm, të përshkruar, mjekim parandalues ​​ose vaksinim” dhe kjo i jep qeverisë të drejtën të kapin dhe vaksinojnë këdo me forcë.

Meqenëse formulimi i projektligjit u referohet individëve ose grupeve që janë “potencialisht” kërcënues, projektligji është një goditje parandaluese në kundërshtim me këdo që departamenti beson se mund të përbëjë një kërcënim të mundshëm në të ardhmen, si individët që refuzuan të pranojnë vaksinën. për COVID-19.

Nuk ekziston asnjë referencë e qartë për të treguar se cilat llojet e sëmundjesh infektive që e kualifikojnë një individ për t’u larguar nga publiku, për t’u ndaluar dhe për të detyruar atë që të vaksinohet ose të marri trajtim mjekësor.

Teknikisht, çdokush mund të mbahet i izoluar për sa kohë që konsiderohet jo-infektiv, gjë që mund të ngrejë pyetjen nëse bartësit e HIV/AIDS do të lihet i lirë në shoqëri.

Projektligji mori shumë reagime negative në faqen e internetit të Senatit të Nju Jorkut. Komentuesit vunë në dukje se, “kjo është shqetësuese dhe krijon një precedent të tmerrshëm për ligjin e ardhshëm. Guvernatori në thelb mund të ndalojë këdo që [ai/ajo] pëlqen në bazë të provave të pakta.

Kjo nuk është njerëzore.

Ajo të kujton Bashkimin Sovjetik që mbylli kundërshtarët politikë mbi bazën se ata ishin “të paqëndrueshëm mendërisht”. Ne nuk mund ta lejojmë këtë gjë të ndodhi në shtetin tonë.”

“Kjo është një shkelje e të drejtave themelore të njeriut. Qeveria duhet të punojë për njerëzit, jo t’i mbyllë ata pa shkak.”

Të tjerë tregojnë për ngjashmëritë midis ligjit dhe përgjigjes së Australisë ndaj COVID-19. Australia ka mbikëqyrur ndërtimin e një numri “objektesh karantine” COVID që mund të strehojnë mijëra njerëz në të njëjtën kohë.

Mbi një duzinë njerëz janë dërguar me forcë në qendrat e izolimit qeveritar në Gjermani, ndërsa qindra po mbahen në qendra të ngjashme në Australi pasi vendet perëndimore vazhdojnë të përdorin qendrat e detyrueshme të karantinës COVID, të gjitha në emër të dhënies fund të COVID-19.

Sipas një zyrtari lokal, autoritetet australiane po transferojnë pacientë dhe banorë pozitivë me COVID-19 në Territorin Verior në një kamp karantine në Howard Springs pasi nëntë raste janë identifikuar në komunitetin Binjari.

Fëmijët po torturohen mendërisht në kampet e ‘burgut’ të Australisë Covid: Të mbyllur në qeli për më shumë se 23 orë në ditë.

Ju ndoshta nuk e keni parë këtë video: Qeveria kanadeze ka ngritur një rrjet kampesh ndalimi ndaj Covid-it (politikanit të Ontarios, Randy Hillier-it iu pre mikrofoni duke pyetur pse po ngrenë kampe përqendrimi).

Kanada: Pamje nga Kampi i Përqendrimit Covid.

Dokumentat e CDC-së detajojnë planin për të angazhuar një forcë civile vendase për të mbyllur njerëz e shëndetshëm në kampet e punës së detyruar.

Madje, Zelanda e Re ka njoftuar se do t’i vendosë të gjithë pacientët me COVID-19 në kampe karantine të detyrueshme. Kryeministri i Zelandës së Re ka thënë se çdo aktivitet juaj do të monitorohet në këto kampe dhe ata që refuzojnë të testohen do të detyrohen të qëndrojnë në kampe për një kohë më të gjatë.

Projektligji A416 dhe formulimi i tij do të garantonin që amerikanët, nëse rezultojnë pozitivë për COVID ose ndonjë nga disa sëmundje të tjera, do të vendoseshin për një qëndrim të pacaktuar në objekte të tilla.

/PatriotikMedia – GreatGameIndia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Gëzuar Krishtlindjet (Komuniste)!
Next post Demokratët festojnë Studimin FAKE që Tregon se Votuesit e Trump kanë më Shumë Gjasa të Vdesin nga Covidi…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura