Shqiptarë ne duhet të veprojmë si Shqiponja derisa t’ja mbarojmë Oksigjenin Sorosit…

Nga Redi Minga –

Çuditem me Shqiptarët e mi,po vërtet çuditem,çuditem sepse po më duken si Popull pa Gjak,pa Nder,pa Forcë,dhe pa vlerë,po më duket sikur Unë nuk jetojë në mes të Shqiptarëve por në mes të Deleve që mezi presin që t’jua hapi Vathën Rilindja e Sorosit që ata të dalin në livadh.

Po më duket sikur Shqiptarët ju paska mbaruar Vaji në Kandil dhe po udhëtojnë si të verbuar nëpër errësirën që krijojë Rilindja dhe Klyshi i Opozitës Lyli i Sorosit për 8 vite me rradhë duke i verbuar me Mashtrime dhe Propagandë.

O shqiptarë dua të të pyes: a e ke dëgjuar ndonjëherë për Shqiponjën që kur është në fluturim sulmohet nga një Sorrë e cila i hipën në qafë dhe fillon ta çukisi sepse do që ta vrasi shqiponjën….Dhe ndërkohë Shqiponja vazhdon fluturimin e qetë derisa vjen një moment që dhimbjet fillojnë ti shtohen dhe Ajo ngjitet furishëm shumë lartë mbi re derisa Sorrës ti mbarojë Oksigjeni dhe të ngordhi.

Ja pra kështu vepruan dhe me ne Shqiptarët “vendi i Shqiponjave” që lejuam Sorosin të na çukiste në kokë për 30 vite dhe sot po luan me fatin dhe jetën e Shqiptarëve.

Mos fli mos heshtë sepse është koha që ne Shqiptarët duhet të fluturojmë si shqiponja mbi re derisa t’ja mbarojmë Oksigjenin George Soros dhe klyshëve të tij në Shqipëri.

PRANDAJ LËRE PUNËN LËRE KAFEN MBYLLE MAKINËN FIKE CELULARIN DHE EJA SOT TEK SHESHI NËNË TEREZA ORA 12:00 TË PROTESTOJMË TË GJITHË TË BASHKUAR KUNDËR PLANDEMISË,SEPSE DO TË JETË SHUMË VONË NESËR,DHE RILINDJA DHE LYLI KËTË KËRKON QË TË NA TRAJTOJNË SI SKLLEVËR SIC NA KANË TRAJTUAR PËR 30 VITE.

Mos u frikëso nga askush o Shqiptarë,as nga Polici mos ki frikë sepse Polici është familja jonë është Njeri si ti e si Unë,ka Grua ka Fëmijë,ka Baba ka Nënë,ka Vëllezër e farefisë dhe nuk do të bëhet kurrë pjesë e krimit të Rilindjes kundër Shqiptarëve.

O popull mos mendoni se disa Paramilitarë që punojnë në Polici dhe që kanë terrorrizuar Shqiptarët përfaqësojnë Policin e ndershëm,jo kurrë ata kanë qenë dhe do të jenë Zagarët e Rilindjes që për një kockë,ata nuk do të mundin dot t’ju poshtërojnë po të jemi të bashkuar.

Koha është e jona,Liria është e jona,Shqipëria është e jona,Familja është e jona,çdo gjë është e jona o Popull.

Prandaj Zgjohu Shqiptarë e fluturo fuqishëm si Shqiponja jonë deri sa t’i shkatërrojmë Sorosianët në shqipëri,harroje rehatin për një moment sepse JETA e FAMILJES dhe Farefisit është më e vlefshme se rehatia jote në Makinë,Kafe apo në Restorant duke drekuar .

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Vendim Musaraj Firenze: Njëri tjetrin mos e Shani,Mos u Nxini si B*thë digani si Dobiç djal i Jaranit …
Next post Kodi i Nurembergut: Avokatja Hannah Rose ngre Padi për Gjenocid në Hagë kundër Bill Gates dhe Anthony Fauci …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura