VIDEO/Gëzuar Krishtlindjet (Komuniste)!

Në këtë video të Krishtlindjeve që ështe një (parodi) do të mësoni se si shijohet një Krishtlindje komuniste.

Është normalja e re!

Planet tuaja të pushimeve nuk duhet të përfshijnë asnjë plan si vendosjen e maskës, qëndrimin në shtëpinë tuaj, distancimin shoqëror dhe varfërinë.

Gëzuar Krishtlindjet komuniste!

Me një shënim serioz, Gëzuar Krishtlindjet dhe festat e lumtura për të gjithë! ❤️

/PatriotikMedia – https://rumble.com/c/c-445114/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kodi i Nurembergut: Avokatja Hannah Rose ngre Padi për Gjenocid në Hagë kundër Bill Gates dhe Anthony Fauci …
Next post Legjislacioni i Shtetit të Nju Jorkut Propozon: Kampe dhe Burg me afat të Pacaktuar për të Pavaksinuarit…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura