VIDEO/Shoqëria Civile Protestuan tek Nënë Tereza Kundër Detyrimit të Qytetarëve për t’u Vaksinuar …

Mbas shumë njoftimesh nga Avokati Altin Goxhaj në faqen e tij facebook sot ka nisur që prej orës 12:00 në sheshin “Nënë Tereza” protesta e shoqërisë civile kundër detyrimit të vaksinimit të qytetarëve.

Ashtu sic e kishte lajmëruar më herët në rrjetet sociale, avokati Altin Goxhaj është i vendosur në shesh bashkë me turmën e dukjes vendimtare të vendimeve sociale për vendosjen e “Green Pass”-it pas datës 4 Janar, kjo sipas tij duke studentë modelin e studentëve.

“Bashkë Jemi Një! Ja ky është një Lajm!!! Shi pa shi unë do të jem sot më 12:00 aty ku duhet: në Sheshin Nënë Tereza për protestën para fillimit të vendosjes së Green Pass në 4 Janar.”– shkruan më herët Goxhaj paraditen e sotme, para nisjes së protestës.

Gjatë fjalëve të tij në protestën e sotme, Goxhaj ka argumentuar sesi mund të përballohet urdhri i lidhur me përgjegjësinë e informacionit për punonjësit e supermarketeve dhe ata të administratës publike.

“Studentët e fituan kauzën e tij. Pra ne kemi një histori suksesi sesi do të bëjmë në datën 4 janar në përballjen e mesjetës dhe shtetit sa i përket familjes. Pyetja është çfarë të bëjmë? Po diskutojmë dhe mbase sot është dita që do marrim disa vendime të cilat arrijnë fatin tonë në 2022-shin për të gjithë shqiptarët.

Hapi i parë është në datën 4 janar për të gjithë punonjësit e supermarketeve dhe të administratës publike. Termi që ka qeveria është përgjegjëse e administratës publike. Unë si jurist e kam të vështirë të kategorizoj 100% këtë term, janë pastruesit e punonjësve të administratës? Po janë. A janë përgjegjësit e ujësjellësve? Po. Pra nuk e dimë përcaktimin e plotë ku ka fuqi. Por nga informacionet e marra, është fakti se do të jetë në fuqi për 185 mijë shqiptarë.

Por duke llogaritur të dy anëtarët e familjes së tire jemi përballë gjysmë milioni njerëzve që bëjnë të impaktohen të parët. Punonjësit e supermarketeve janë rreth 5 mijë. Pra jemi përballë gjysmë milioni njerëzish që ndodhin në presion.

Duke parë edhe shembullin e studentëve sesi dekurajuan të gjithë ushtrinë e vaksinuar që nga dekanët e pedagogëve dhe ditëve të shkollave, duke parë se kjo ushtri ishte demotivuar, e paaftë për të vepruar, qeveria ka shpikur një ushtri të re. Ushtria e prodhuesve, si në administratën publike si në sektorin privat që janë qendrat tregtare dhe supermarketet.

Cili është objektivi që u zgjodhën marketet dhe supermarketet? Shumë çështje që të mos funksionojnë të futet askush nuk është pavaksinuar brenda tyre, por kjo është bërë duke u bërë të qartë si fillim prodhuesi i tyre.

Në qendra tregtare ka edhe banka apo jo, dhe nuk e dimë që kjo aplikohet një herë tek bizneset e mëdha, tek bankat dhe do të aplikohen. Kështu pak nga pak qeveria do të shtrijë në të gjitha fashat, deri tek dokumentet e sigurisë nuk po e kuptojnë se pak nga pak po u vjen përsëri në një çështja”– tha Goxhaj gjatë fjalëve të tij.

/PatriotikMedia – Hashtag.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Demokratët festojnë Studimin FAKE që Tregon se Votuesit e Trump kanë më Shumë Gjasa të Vdesin nga Covidi…
Next post STORY/Tezat për Kryengritjen në Shqipërinë e Mesme …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura