Aktivisti Andrea Bregu: Nëse nuk vini në 3 Janar në Protestë,do instalohet Modeli Dragonian i Plandemisë në Shqipëri …

Në një status në facebook Aktivisti i Shoqërisë Civile Andrea Bregu ju bën thirrje Shqiptarëve që ti bashkohen Protestës së 3 Janarit kundër Vaksinimit me detyrim dhe Green Pass të cilën qeveria Sorosiane e Rilindjes kërkon të zbatojë në Shqipëri.

Aktivisti Bregu thekson se mos pjesmarrja në protestë të datës 3 Janar i hap rrugë instalimit Model Drakonian i PLANdemisë që mund të zbatohet në Shqipëri nëse Shqiptarët nuk vijnë në shesh në 3 Janar shkruan aktivisti. Aktivisti Bregu shkruan se Aplikimi i Pashaportës së Diktaturës Sanitare fillimisht do të zbatohet tek Punonjësit e Administratës dhe punonjësit e bisneseve më pas tek Shërbimet Publike.

Postimi i Plotë:

Modeli Drakonian i PLANdemisë që mund të zbatohet në Shqipëri nëse Shqiptarët nuk vijnë në shesh në 3 Janar.

Aplikimi i Pashaportës së Diktaturës Sanitare fillimisht tek Punonjësit e Administratës dhe punonjësit e bisneseve më pas tek Shërbimet Publike

🚨 Falimentimi i Bisnesit të mesëm nëse Pronarët dhe Punonjësit e bisneseve zbatojnë Masat e Diktaturës Sanitare sepse mesatarisht 3 në 10 klientë janë të Vaksinuar. Moslejimi i klientëve të PaVaksinuar do të sillte Falimentimin e bisnesit të mesëm.

🚨 Mungesë shërbimesh në një kohë të përkohshme për shkak të krijimit të kaosit në Administratë.

🚨 Kaos në shërbimet jetike si transporti publik (këtu përfshihen edhe Studentët) për shkak se gjatë ditëve të javës pjesa më e madhe udhëtarëve që frekuentojnë transportin publik janë të PaVaksinuar.

Nëse doni të dini ku po shkojmë, vetëm shikoni Australinë, Kanadanë apo edhe Austrinë.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Av. Altin Goxhaj: Diktatura e Green Passit e 4 Janarit na ofron një Kurë, që nuk Dihet se Çfarë pasojash ka – Kjo nuk një është Vaksinë, por një Terapi Gjenetike …
Next post Republikani Gohmert: Fauci është Përgjegjës për Krime Kundër Njerëzimit,dhe Shkaktarë i të Gjithave Vdekjeve Masive në Botë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura