Avokati Goxhaj: Prova Video e Turpshme që Vërteton si Gënjen Dobrushi i Soros për Hartën e Mbylljes së Gjykatave e Financuar nga Soros …

Sot u miratua Harta e re Gjyqësore e Rilindjes me Urdhër të Fondacionit të Sorosit i cili me anë të (Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë) e George Soros dhe nën drejtimin e Andi Dobrushit urdhëroi që të Shkrihen 10 gjykata të shkallës së parë: Tropoja, Puka, Mati, Kruja, Kavaja, Lushnja, Përmeti, Saranda, Pogradeci, Kurbini. Ndërkohë nga 6 gjykata Apeli të shkallës së parë që janë aktualisht propozohet vetëm një në Tiranë. Do të shkrihen gjykata e Apelit në Korçë, Durrës, Gjirokastër, Vlorë, Shkodër. Pra, nga propozimi konludohet që nga 36 gjykata që janë aktualisht të ngelen 16.

Në një status në facebook ka reaguar dhe Avokati Altin Goxhaj i cili është Personi që e ka denancuar Reformën në Drejtësi kaq vite,Avokati Goxhaj shkruan: Ja prova e vetë Fondacionit Soros dhe Dobrushit që ishte vetë Fondacioni që i bënte presion Ulsiut të miratonte Hartën e mbylljes së 21 gjykatave Projekti i Soros (ISP) me logon e Soros (Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine) në 10 Shkurt 2021 madje edhe me spote video nga ato tipike të Soros që bënte presion Ministrisë së Drejtësi dhe Këshillit të Lartë Gjyqësor:
“MIRATONI URGJENTISHT HARTËN E RE QË E KEMK VENDOSUR BASHKARISHT QË NË 2016 (ligji 98/2016)”

Postimi i plotë:

PROVA VIDEO E TURPSHME QË VËRTETON SI GËNJEN DOBRUSHI I SOROS PËR HARTËN E MBYLLJES SË GJYKATAVE:
E KA FINANCUAR VETË SOROS PRESIONIN PËR TA MIRATUAR SA MË PARË 😀
Në fund të videos keni logon e Soros (Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine) 😃

Ja prova e vetë Fondacionit Soros dhe Dobrushit që ishte vetë Fondacioni që i bënte presion Ulsiut të miratonte Hartën e mbylljes së 21 gjykatave Projekti i Soros (ISP) me logon e Soros (Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine) në 10 Shkurt 2021 madje edhe me spote video nga ato tipike të Soros që bënte presion Ministrisë së Drejtësi dhe Këshillit të Lartë Gjyqësor:
“MIRATONI URGJENTISHT HARTËN E RE QË E KEMK VENDOSUR BASHKARISHT QË NË 2016 (ligji 98/2016)”

Fondacioni Soros: “JO, UNË DHE SOROSI NUK DIMË GJË, MOS E KA BËRË SHOKU ULSI”
Në fakt kjo është tipike e Soros: “Hajduti bërtet kapeni hajdutin” 😀

Pas akuzës time 4 orë më parë se Harta e re e mbylljes së 21 gjykatave (unë reagova pasi e pashë live në televizor) është produkt i Soros, reagon edhe Andi Dobrushi i Soros (me rrogën 31 milionë lekë në muaj) veç 1 orë para për të larë atë gjënë që bëjmë me lëngun që nxjerrim.

Në fakt Andi e ka pas në zyrë prej 1 viti hartën e re por s’ju ndje zëri asiçik asiherë (kontrolloni faqen e Fondacionit).
Madje Dobrushi bënte presion 😀

E tha vetë Shoku Ulsi sot që kjo ka qenë e parashikuar që në krye të herës në 2016 dhe ju e mbani mend se si dilte Dobrushi me Qeverinë në 2016 për suksesin e miratimit të ligjit për reformën soros në drejtësi 😉

Ndaj i tha Lut Dervishit të Soros ta bënte një postim 1 orë para vetes dhe pastaj mbajti qëndrim edhe Fondacioni: JO, UNË DHE SOROSI NUK DIMË GJË, MOS E KA BËRË SHOKU ULSI PA NA TREGUAR”

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Veprim Fashistë,Gruaja sulmon Burrin në Avion sepse nuk po e mbante Maskën,pasi ai i thotë: “Ulu Karen!”
Next post VIDEO/Av. Altin Goxhaj: Diktatura e Green Passit e 4 Janarit na ofron një Kurë, që nuk Dihet se Çfarë pasojash ka – Kjo nuk një është Vaksinë, por një Terapi Gjenetike …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura