VIDEO/Infermierët flasin hapur për Efektet Anësore.si dhe janë Kundër Vaksinave Covid …

Ky është një lajmë shokues ku një grup infermirësh nga e gjithë bota paralajmërojnë për reagimet që kanë parë tek njerëzit që kanë marrë vaksinën kundër Covid,Infermerët japin opinionet e tyre në lidhje me vaksinat dhe pasojat që përjetojnë njerëzit.

Sistemi i raportimeve të ngjarjeve të padëshiruara të vaksinës të qeverisë (VAERS) tani po rendit dy herë më shumë vdekje pas infektimeve me Covid-19 për këto 9 muajt e fundit.

Ndiqni Videot e mëposhtme marrë nga kanali ynë në https://rumble.com/c/c-445114 :

Infermierja Australiane flet hapur për dëmtimet që sjellin vaksinat …

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Republikani Gohmert: Fauci është Përgjegjës për Krime Kundër Njerëzimit,dhe Shkaktarë i të Gjithave Vdekjeve Masive në Botë …
Next post VIDEO/Ish-kryeministrit Berisha: Sot Shqiptarët kanë një Opozitë e cila ecën e Sigurt drejt Pushtetit me Votën e Lirë të Shqiptarëve”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura