VIDEO/Ish-kryeministrit Berisha: Sot Shqiptarët kanë një Opozitë e cila ecën e Sigurt drejt Pushtetit me Votën e Lirë të Shqiptarëve”…

I ftuar në A Show, ish-kryeministri Sali Berisha ka folur për zhvillimet e fundit të Opozitës së vërtet të udhehequr nga vetë ai.si dhe veprimet e Lulzim Bravës sipas tij i cili duhet të dali butësisht nga Selia e Partisë Demokratike pasi nuk mund të mbaj përgjegjësi nga antarësia që e ka larguar nga Kryetar i Partisë Demokratike.Ndër të tjera Berisha theksoi se mbështetja e një njeriu (Basha) që ka tipar mungesën e sinqeritetit, ka mashtrimin dhe jo të vërtetën, atëherë nuk është faji i Lulzim Bashës, por faji jot.

Kjo opozitë, tha Berisha, do të ecë e sigurt drejt pushtetit me votën e lirë të shqiptarëve dhe jo përmes kulisave.

“2022 fillon me një opozitë të vërtetë. Ky është një fat i bardhë për vendin. Mungesa e opozitës është një fatkeqësi e tmerrshme.

Fillon viti me një opozitë të ngritur në këmbë, të gatshme për beteja. Një opozitë e cila ecën e sigurt drejt pushtetit jo me negociata dhe kulisa, por me votën e lirë të shqiptarëve”.

Ish-kryeministri Sali Berisha u ka dërguar një mesazh edhe deputetëve të cilët mbështesin ish-kryetarin Lulzim Basha, se është koha që ata të shkëputen nga një njeri që ka pabesinë si tipar.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Infermierët flasin hapur për Efektet Anësore.si dhe janë Kundër Vaksinave Covid …
Next post VIDEO/Më në fund Sali Berisha flet si Donald Trump duke dal “Kundër Vaksinimit me Detyrim” ndaj Shqiptarëve …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura