VIDEO/Anthony Fauci ishte djali i përkëdhelur i Familjes së George HW.Bush …

Karriera e sukseshme e Dr. Anthony Fauci që ka sot dhe që është Drejtori i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive në SHBA vjen për të vetmin fakt sepse Ai ka pasur një mbështetje të fuqishme nga familja Bush. Dr. Fauci, i cili ka shërbyer si këshilltar mjekësor tek shtatë presidentët në SHBA-së, e ka pasur këtë “miqësi” me George HW Bush,sepse kjo miqësi e Dr.Fauci ishte e trashëguar nga ish-Presidentin George Bush ku ai dhe Barbara Bush ndikuan pozitivisht në luftën kundër HIV/AIDS. Ata gjithashtu hodhën dritë edhe mbi Plandeminë Covid-19 , gatishmëria e tyre ndaj plandemisë Covid-19 ishte një tjetër trashëgimi e rëndësishme e Dr.Faucit në bashkëpunim me ish-presidentin George W. Bush ku Bush do të hidhte baza të fortë që vetëm familja mund ti siguronte.

Sic dihet nga të gjithë Familja Bush ishte dhe është pjesë e Elitës Globale që po terrorrizon sot Planetin Tokë me Plandeminë e tyre Covid-19.

Imagjinoni pak sot kur e Majta Amerikane në bashkëpunim me të përkëdhelurin e familjes Bush po gjunjëzojnë botën me Plandemin e tyre fake! Mos harroni se të Majtët e sotëm Amerikane janë në pushtet vetëm për shkak të George W.Bush dhe bandës së tij të socialistëve neokomunistë.

/PatriotikMedia/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Çmenduria: Kina prezanton “Prokurorin AI” që Mund të të Akuzojë Automatikisht Qytetarët për një Krim …
Next post VIDEO/Dr. Fauci “Kërcënon Amerikanët”: Vaksinohuni që të Udhëtoni (kjo është shkelje e të Drejtave të Amendamentit të Pestë për të Udhëtuar)…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura