VIDEO/Më në fund Sali Berisha flet si Donald Trump duke dal “Kundër Vaksinimit me Detyrim” ndaj Shqiptarëve …

I ftuar në “Ora e Betit”, ish-kryeministri Sali Berisha shprehet si ish-Presidenti Trump duke dal kundër vaksinimit me detyrim të shqiptarëve edhe pse ai e kishte kaluar Covidin dhe kishte bërë 2 vaksina.

Ndër të tjera Berisha tha se ai i konsideron si një mrekulli vaksinën, por tha se shumë persona e konsiderojnë vaksinën si një agresor të rrezikshëm.

Gjithashtu Berisha deklaroi se e kishte kaluar Covidin dhe kam bërë 2 vaksina. Unë duhet të them se nëse jam një njeri bën çdo vaksinë, që i konsideroj vaksinat si një mrekulli të njerëzit, por jam në mënyrë kategorike të detyrimit, për vaksinën. Kjo pasi, nuk duhet harruar se çfarë është njeriu në fund të fundit.

Janë shumë persona që e konsiderojnë vaksinë si një agresor të rrezikshëm. Të gjitha argumentet që ne mund të japim, duhet të jemi të vetëdijshëm se nuk do të arrijmë t’i bindim, për të futur një agjent në trupin e tyre. Unë mbetem sa pro vaksinës dhe pro të drejtave të njeriut.

/PatriotikTrump/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Ish-kryeministrit Berisha: Sot Shqiptarët kanë një Opozitë e cila ecën e Sigurt drejt Pushtetit me Votën e Lirë të Shqiptarëve”…
Next post Policia e Indisë Heton Bamirësinë e Nënë Terezës për “konvertim të detyruar”
error: Ky publikimet jane te mbrojtura