Shkollat ​​tani po Vaksinojnë fëmijët pa Pëlqimin e Prindërve të tyre – Ja truku më i Ndyrë që po Përdorin për të Vaksinuar fëmijët …

Shkollat ​​në shtetet blu po ua bëjnë të qartë prindërve se do të përdorin çdo truk të ndyrë që kanë në dispozicion për të vaksinuar fëmijët – me ose pa pëlqimin e qartë të prindërve.

Dr. Aaron Kheriarty, i cili është një bashkëpunëtor në Qendrën e Etikës dhe Politikave Publike, e shpërndau lajmin pikëllues në Twitter.

“La Unified School District po vaksinon fëmijët pa pëlqimin e prindërve,” tha Kheriarty. “Ata e dërgojnë fëmijën tuaj në shtëpi me një formular dhe kur fëmija kthehet në shkollë – pavarësisht nëse formulari është i nënshkruar apo jo – ata marrin parasysh praninë e fëmijës në shkollë “pëlqim”.

“Ky është një abuzim i rëndë dhe një shkelje e ligjit shtetëror dhe parimeve bazë të etikës mjekësore, duke ndikuar në mënyrë disproporcionale te pakicat etnike,” shtoi ai. “Autoritetet e shkollës që po i bëjnë këto marifete tani janë vënë në dijeni. Publiku është i vetëdijshëm.”

Një shembull i mjekut të përmendur vjen nga LAUSD. Ajo thotë se fëmija i saj është vaksinuar pa pëlqimin e saj në këmbim të picës.

“Maribel Duarte thotë se djali i saj 13-vjeçar, një student në Akademinë Globale të Përgatitjes Barack Obama në South LA, solli në shtëpi një kartë vaksine pasi kishte pranuar vaksinën COVID-19 në shkollë,” raportoi NBC 4.

“Zonja që i dha të shtënë dhe firmosi letrën i tha djalit tim, ‘Të lutem mos thuaj asgjë. Nuk dua të jem në telashe”, vazhdoi raporti.

“LAUSD thotë se çështjet e studentëve janë konfidenciale dhe nuk do të komentonte në mënyrë specifike, por tha se ‘programi nxitës i shkollave të sigurta për hapa të sigurt’ ka për qëllim të sigurojë se janë vendosur disa hapa që studentët e vaksinuar të marrin çmime,” shtoi raporti. “Duarte thotë se ajo nuk është kundër vaksinës. Ajo është vaksinuar vetë, por është ndryshe me djalin e saj.”

“Ai ka probleme me astmën dhe probleme alergjike,” tha ajo.

Raporti i NBC shton se Jennifer Kennedy, një avokate që po ndjek nga afër dy rastet kundër LAUSD mbi mandatin e vaksinës, tha se problemi është se fëmijët në Kaliforni nuk mund të pranojnë vaksinimin. Të dy po kërkojnë përfundimisht një fund të mandatit, vuri në dukje ai.

“LAUSD nuk ka fuqinë për të shtuar një vaksinë në orarin e shkollave në Kaliforni,” tha Kennedy. “Nuk mund ta bëni nëse do të ishit një distrikt shkollor i podunk dhe nuk mund ta bëni nëse jeni LAUSD, distrikti i dytë më i madh në vend. Ju nuk e keni atë autoritet ligjor.”

Distrikti shkollor i L.A. nuk është i vetmi në vend ku prindërit raportojnë vaksinime të tilla pas shpine. Një padi argumenton se një rast i ngjashëm ka ndodhur në Luiziana.

“Më 20 tetor 2021, një njësi e lëvizshme vaksine Ochsner ishte në kampusin e shkollës së mesme East Jefferson,” thuhet në padi. “Fatkeqësisht, disa të mitur janë vaksinuar pa pëlqimin/autorizimin e prindërve të tyre.”

“Një nga ata studentë ishte djali i Jennifer Ravain, një banore e Kenner, LA. Zonja Ravain dhe djali i saj përfaqësohen nga G. Shelly Maturin, II nga zyrat ligjore të G. Shelly Maturin, II, L.L.C në Lafayette, LA,” vazhdoi padia.

“Sipas zotit Maturin, “Veprimet skandaloze dhe të pamatur të shkollës së mesme Ochsner dhe East Jefferson shkuan përtej çdo kufiri ligjor apo moral dhe së paku, përbëjnë një bateri mbi fëmijën e mitur”, shtoi ai. “Veprimet e tyre duhet të tronditin ndërgjegjen e të gjithë qytetarëve të Luizianës dhe çdo rrugë ligjore do të ndiqet për t’u siguruar që drejtësia të vihet në vend.”

“Shpresojmë se kjo lloj sjelljeje e paligjshme do të ndalet menjëherë dhe asnjë prindër apo fëmijë tjetër nuk do të duhet të kalojë këtë makth,” përfundon padia. Shkolla u përgjigj se do të merrte hapa për t’u siguruar që pëlqimi i prindërve të ndiqej më nga afër.

Me sa duket nuk mjafton të abuzosh me fëmijët duke përhapur rreth tyre një frikë si paranojë ndaj viruseve të padukshme që statistikisht përbëjnë zero kërcënim për ta nëse janë të shëndetshëm. Ata do t’i detyrojnë ata të mbajnë maska ​​që mjekët e CNN i quajnë “dekorime të fytyrës”. Dhe siç e kemi parë, ata madje do të vaksinojnë fëmijët pa leje të qartë, duke përdorur çdo truk të pistë në libër. Këta pedagogë duhet të kenë turp për veten e tyre. Por duke qenë se ata duken të paaftë për turp, është detyra jonë si prindër t’i shikojmë si skifter dhe t’i mbajmë ata ligjërisht përgjegjës.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Mijëra Gjermanë Protestojnë Kundër Kufizimeve Covid të Qeverisë …
Next post VIDEO/Patriotik Media dhe Stopfake Albania Ju Uron Gëzuar Vitin e Ri 2022 …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura