VIDEO/Patriotik Media dhe Stopfake Albania Ju Uron Gëzuar Vitin e Ri 2022 …

Portali Patriotik Media dhe Stopfakealbania Uron të gjithë Shqiptarët e Shqipërisë,Dardanisë,Mali të Zi,Arbëreshëve,Maqedonisë,Çamërisë, dhe kudo që ndodhen Gëzuar Vitin e Ri 2022.Qoftë një vit i mbarë për të gjithë familjet tuaja kudo që ndodheni nëpër Botë,fat mbarësi dhe Shëndet ju s’jellte ky vit.

GËZUAR PATRIOTË TË SHQIPËRISË DHE DARDANISË,GËZUAR SHQIPTARI KUDO QË NDODHENI.

JU PËRSHËNDESIM ME KËNGËN PËR TY ATDHE GËZUAR:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Shkollat ​​tani po Vaksinojnë fëmijët pa Pëlqimin e Prindërve të tyre – Ja truku më i Ndyrë që po Përdorin për të Vaksinuar fëmijët …
Next post Ylli Dylgjeri: Rrno për Mos me Harue!/34 Skandalet e Qeverisë Rama në Vitin 2021 …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura