VIDEO/Amsterdam: Masakrime me Qentë nga Policia për t’u Kujdesur për Shëndetin e Protestuesve që Demostrojnë Kundër Kufizimeve të Covid … …

Qytetarët e Amsterdamit kanë mbushur sheshin për të Protestuesit kundër kufizimeve të Covid, pavarësisht ndalimit të protestave.Policia e Amsterdamit kanë lëshuar qentë ndaj protestuesve të cilët janë kundër bllokimit këtë fundjavë.

Video nga Amsterdami tregon se protestuesit duken që janë plagosur nga qentë dhe janë duke u rrahur me shkopinj nga policia.

Kjo është kujdesi i Qeverisë për Shëndetin tuaj duke dhunuar Njerëz e duke i plagosur me qentë e policisë, Kujdesen për shëndetin tuaj duke ju rrahur me shkopinj gome.

Kjo protestë është e ndaluar thonë Paramilitarët e Policisë duke deklaruar se Protesta kundër kufizimeve Covid në Amsterdam nuk është e ligjshme.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Hillary Clinton hedh Dyshime mbi Shtëpinë e Bardhë,duke Nënkuptuar që Biden nuk është i Arsyeshëm …
Next post Viti i ri 2022 do na Pasqyrojë 2021-shin Nëse Njerëzit janë të Bindur tek Tirania Jo-Shkencore e Elitave …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura