VIDEO/Termi “Psikozë e formimit Masiv” tani është i Ndaluar nga Google pas Intervistës Bombë të Dr. Malone …

Nga Jamie White

Dr. Robert Malone, virologu që shpiku teknologjinë mRNA që përdoret tek vaksinat e COVID, foli për një fenomen magjepsës ndërsa ishte në podkastin e Joe Rogan në lidhje me një pjesë të madhe të njerëzimit, të cilët janë shtyrë në një histeri gjysmë të përhershme për shkak të propagandës së vazhdueshme të institucionit për COVID – e quajtur “psikozë e formimit të masës”.

Intervista Malone-Rogan, dhe më pas, termi “psikozë e formimit masiv” u bë virale dhe filloi të shfaqet në mediat sociale gjatë fundjavës së Vitit të Ri, duke nxitur gjigantin e motorëve të kërkimit Google të ndërhyjë për të ndaluar përhapjen e saj.

“Duket sikur këto rezultate po ndryshojnë shpejt,” thotë Google duke kërkuar “psikozë të formimit masiv”.

“Nëse kjo temë është e re, ndonjëherë mund të duhet kohë që rezultatet të shtohen nga burime të besueshme.”

Malone i shpjegoi Roganit sesi populli gjerman në vitet 1920 dhe 1930 gjatë ardhjes në pushtet të Adolf Hitlerit “u çmendën” nga psikoza e formimit masiv.

“Kur ke një shoqëri që është shkëputur nga njëra-tjetra dhe ka ankth të lirë në një kuptim që gjërat nuk kanë kuptim. ne nuk mund ta kuptojmë. Dhe më pas vëmendja e tyre përqendrohet nga një udhëheqës ose një seri ngjarjesh në një pikë të vogël, ashtu si hipnoza, “thotë Malone.

Rezulton se “burimet e besueshme” që Google po i referohet tani për rezultatet e saj kryesore përfshinin një video të panjohur në YouTube të një blogeri që kërkonte që Spotify të mbyllte Joe Rogan për intervistën e tij me Malone.Krahasoni rezultatet e reja të Google me DuckDuckGo më pak të motivuar politikisht, i cili tregon rezultatet përkatëse të kërkimit, si faqja e Dr. Malone’s Substack dhe rezultate të tjera që sqarojnë kuptimin e psikozës së formimit masiv.


Po kështu, Bing i Microsoft ofron gjithashtu rezultate më të rëndësishme të psikozës së formimit masiv në krahasim me Google.

Faqja e Malone’s Substack përshkruan më thellësisht psikozën e formimit të masës, e quajtur gjithashtu “psikozë e turmës”:

“Kushtet për të krijuar psikozë të formimit masiv përfshijnë mungesën e lidhjes sociale dhe kuptimin, si dhe sasi të mëdha ankthi latent dhe agresion pasiv. Kur njerëzit përmbyten me një rrëfim që paraqet një “objekt ankthi” të besueshëm dhe strategji për përballimin e tij, atëherë shumë individë grupohen së bashku për të luftuar objektin me një mendje të vetme kolektive.

Kjo i lejon njerëzit të ndalojnë së fokusuari në problemet e tyre, duke shmangur ankthin mendor personal. Në vend të kësaj, ata përqendrojnë të gjithë mendimin dhe energjinë e tyre në këtë objekt të ri.

Ndërsa formimi masiv përparon, grupi bëhet gjithnjë e më i lidhur dhe i lidhur. Fusha e tyre e vëmendjes është ngushtuar dhe ata bëhen të paaftë për të marrë në konsideratë këndvështrime alternative. Udhëheqësit e lëvizjes janë të nderuar, të paaftë për të bërë asnjë gabim.

E lënë e pandërprerë, një shoqëri nën magjinë e formimit masiv do të mbështesë një strukturë qeverisëse totalitare të aftë për mizori përndryshe të paimagjinueshme, në mënyrë që të ruajë pajtueshmërinë. (Një shënim: formimi në masë është i ndryshëm nga mendimi në grup).

Ka mënyra të thjeshta për të rregulluar mendimin e grupit duke sjellë vetëm zëra kundërshtues dhe duke u siguruar që t’u jepni atyre platforma. Nuk është aq e lehtë me formimin e masës. Edhe kur rrëfimi shpërbëhet, çarjet në strategji nuk po e zgjidhin problemin, turma e hipnotizuar nuk mund të çlirohet nga narrativa.

Kjo është ajo që duket se po ndodh tani me COVID-19. Zgjidhja për ata që kontrollojnë narrativën është të prodhojnë gënjeshtra gjithnjë e më të mëdha për të mbështetur zgjidhjen. Ata që kontrollohen nga formimi masiv nuk janë më në gjendje të përdorin arsyen për t’u çliruar nga tregimi i grupit.

Duke pasur parasysh ngjashmëritë midis psikozës së formimit masiv dhe gjendjes aktuale të botës nën tiraninë COVID, nuk është për t’u habitur që Google do të hiqte një faqe nga “1984” e George Orwell dhe do të bëhej një Ministri e vërtetë e së Vërtetës duke censuruar dhe shtypur vetë konceptet në kohë reale në një oferta për të ruajtur narrativën e themelimit të COVID.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Fed po Përgatitet që të Rrëzojë Sistemet Globale të Financave për të Zbatuar Rivendosjen e Madhe …
Next post Zyrtare: Tedros Adhanom Ghebreyesus do të Kandidojë pa Kundërshtarë për një Mandat të Dytë si drejtues i OBSH-së …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura