CEO i Sigurimeve të Jetës: Kemi Gati 100,000 Vdekje më Shumë në Muaj në SHBA nga …

Ka rreth 100,000 vdekje të tepërta që po ndodhin në muaj në SHBA,dhe kjo sipas kompanive të sigurimit të jetës që po japin alarmin mbi atë që Dr. Robert Malone e quan një “ngjarje të viktimave masive” që po shpaloset për shkak të injeksioneve të Covid.

Kjo është një situatë kritike ose e thënë ndryshe alarmi i kuqe që po shpaloset pikërisht përballë nesh. Raca njerëzore po vritet përmes vaksinimeve “të shtënat e mpiksjes” që janë krijuar qëllimisht për të zvogëluar popullsinë globale përmes vdekjes dhe infertilitetit.

Të gjithë politikanët, shkencëtarët, rregullatorët dhe gazetarët që merren me këtë po kryejnë krime gjenocidale kundër njerëzimit, madje kanë në shënjestër fëmijët.

Në një artikull të botuar nga The Center Square (Indiana) zbulon se si Scott Davison, CEO i OneAmerica (një kompani e sigurimit të jetës) po jep alarmin për një rritje prej 40% të vdekjeve totale midis amerikanëve të moshës 18 deri në 64 vjeç (d.m.th. amerikanë në moshë pune):

“Ne po shohim, tani, normat më të larta të vdekjeve që kemi parë ndonjëherë në historinë e këtij biznesi – jo vetëm në OneAmerica”, tha CEO i kompanisë Scott Davison gjatë një konference për shtyp në internet këtë javë. “Të dhënat janë të qëndrueshme për çdo lojtar në atë biznes.”

Davison tha se rritja e vdekjeve përfaqëson “numra të mëdha” dhe nuk janë vetëm të moshuarit ata që po vdesin, por “kryesisht njerëzit në moshë pune që janë 18 deri në 64 vjeç” të cilët janë punonjësit e kompanive që kanë plane të sigurimit të jetës në grup përmes OneAmerica.

“Dhe ajo që pamë vetëm në tremujorin e tretë, po e shohim që të vazhdojë edhe në tremujorin e katërt,pra kjo tregon se nivelet e vdekjeve janë rritur deri në 40% mbi atë që ishin para pandemisë,” tha ai.

“Thjesht për t’ju dhënë një ide se sa e keqe është kjo, një katastrofë tre-sigma ose një katastrofë një në 200 vjet do të ishte 10% rritje në krahasim me para-pandemisë,” tha ai. “Pra, 40% është thjesht e padëgjuar ndonjëherë.”

Këtu ka disa pika kritike për t’u kuptuar:

1-Të dhënat që citohen nga CEO Scott Davison janë të dhëna të tremujorit të tretë të vitit 2021. Shifrat do të jenë shumë më të këqija se në tremujorin e katërt sepse dëmtimi i sistemit imunitar të vaksinave po përkeqësohet me kalimin e kohës.

2-Këto vdekje nuk klasifikohen si vdekje nga Covid-19. Ato janë vdekje nga shkaqe të tjera, sipas të dhënave mjekësore: Kanceri, çrregullime autoimune, sulme në zemër, goditje në tru, etj. Këto janë kryesisht reagime negative nga vaksinat kundër Covid, natyrisht, siç e ka njohur FDA prej kohësh.

3-Nëse kjo rritje prej 10% e vdekjeve është një ngjarje me tre sigma apo një rritje prej 40% është diçka më e lartë se një ngjarje me dymbëdhjetë sigma (dhe kjo nuk është një marrëdhënie lineare) … që do të thotë se kjo nuk është thjesht rastësi. Ekziston një shkak i zakonshëm pas këtyre vdekjeve. Ai shkak, natyrisht që janë vaksinat e Covid-it, për të cilat kemi arritur në përfundimin se janë bioarmë të shpopullimit.

4-Shoqëritë e sigurimit të jetës po përballen me një kolaps financiar pasi kjo tendencë vazhdon (që do të ndodhë). Ata së shpejti do të kenë nevojë për një paketë shpëtimi nga qeveria dhe tarifat e sigurimit të jetës që u ngarkohen punonjësve do të rriten çmendurisht.

Bëni pak llogaritë: Ja se si po i arrijmë gati 100,000 vdekje të tepërta në muaj në Amerikë tani për tani

Sipas IndexMundi.com, normalisht ka rreth 7,755 vdekje në ditë në SHBA përpara Covid. Rritja prej 40% e vdekshmërisë që po shihet tani nga kompanitë e sigurimit të jetës, nëse aplikohet në të gjitha grupmoshat, do të nënkuptonte 3100 vdekje shtesë në ditë.

Shumëzojeni atë me 30 ditë dhe merrni mbi 93,000 vdekje të tepërta në muaj në SHBA.

Mbajeni mend, kjo bazohet në të dhënat e tremujorit të tretë të vitit 2020, megjithatë ne e dimë se vaksinat shkaktojnë përkeqësim të dështimit të sistemit imunitar me kalimin e kohës. Kjo do të thotë se të dhënat e tremujorit të katërt do të jenë edhe më keq, dhe të dhënat e tremujorit të parë 2022 ka të ngjarë të jenë akoma edhe më keq. Përveç kësaj, ne kemi vdekjet nga kanceri që fillojnë të rriten për shkak të ndërhyrjes së proteinave në mekanizmat e riparimit të dëmtimeve kromozomale, kjo është arsyeja pse unë parashikoj se do të shohim mbi 1 milion vdekje nga kanceri në kalendarin 2022, që është afërsisht një dyfishim i vdekjes së zakonshme nga kanceri. statistikat.

Duke pasur parasysh këta faktorë përshpejtues – imuniteti i dështuar, rritja e përshpejtuar e tumorit të kancerit dhe shtimi i më shumë vaksinave përforcuese – nuk ka dyshim që në vitin 2022 do të ketë një milion vdekje shtesë në SHBA, dhe ndoshta shumë të tjera. (Mund të jetë 1.5 milion ose edhe 2 milion.)

Nëse vaksinat bëhen në mënyrë agresive ne do të shohim se Përmirësimi i Varur nga Antitrupat përshpejtohet ndërsa shtamet e zakonshme të gripit qarkullojnë, mund të shohim një dyfishim të shkallës totale të vdekjeve, duke shkuar nga 7,700 vdekje ditore në 15,400 vdekje në ditë. Kjo do të thotë se ne do të humbnim gati 1.7% të të gjithë popullsisë së SHBA-së në vetëm një vit (kjo është shuma e vdekjeve normale plus ekstrapolimi i vdekjeve të tepërta nga vaksinat kundër Covid).

E gjithë kjo po ndodh sepse “vaksinat” e Covid-it janë me të vërtetë bioarmë për shpopullim. Dr. Robert Malone ka vënë re sinjalet dhe i ka dërguar botës një paralajmërim të ri në këtë artikull:

Ka filluar të më duket sikur eksperimenti më i madh mbi qeniet njerëzore në historinë e regjistruar ka dështuar. Dhe, nëse ky raport mjaft i thatë nga një drejtues i lartë i sigurimit të jetës në Indiana është i vërtetë, atëherë shtytja e “Krimeve kundër njerëzimit” e Reiner Fuellmich për mbledhjen e gjyqeve të reja të Nurembergut fillon të duket shumë më pak kishotike dhe shumë më profetike.

Nëse kjo është e vërtetë, atëherë vaksinat gjenetike të promovuara në mënyrë kaq agresive kanë dështuar dhe fushata e qartë federale për të parandaluar trajtimin e hershëm me barna jetëshpëtuese ka kontribuar në një humbje masive dhe të shmangshme të jetës.

Në rastin më të keq, ky raport nënkupton se mandatet federale të vaksinave në vendin e punës kanë nxitur atë që duket të jetë një krim i vërtetë kundër njerëzimit. Humbje masive e jetës në (me sa duket) punëtorë që janë detyruar të pranojnë një vaksinë toksike me frekuencë më të lartë në krahasim me popullsinë e përgjithshme të Indianës.

Për më tepër, ne kemi përjetuar gjithashtu fushatën më masive, të koordinuar globalisht të propagandës dhe censurës në historinë e racës njerëzore. Të gjitha mediat kryesore dhe kompanitë e teknologjisë së mediave sociale janë koordinuar për të mbytur dhe shtypur çdo diskutim mbi rreziqet e vaksinave gjenetike DHE/OSE trajtimet e hershme alternative.

Ky artikull lexohet si një përshkrim i një ngjarjeje të viktimave masive të shmangshme të shkaktuar nga një procedurë mjekësore eksperimentale e mandatuar. Një për të cilin të gjitha mundësitë për viktimat për t’u vetë-informuar për rreziqet e mundshme janë fshirë në mënyrë metodike si nga interneti ashtu edhe nga ndërgjegjësimi i publikut nga një kabal ndërkombëtar i korruptuar që vepron nën flamurin e “Iniciativës së Lajmeve të Besuara”. George Orwell duhet të jetë duke u rrotulluar në varrin e tij.

Kjo është një “ngjarje e viktimave masive” dhe shtytësit e vaksinave po e bëjnë atë qëllimisht
Rezultati i gjithë kësaj është se vaksinat kundër Covid po krijojnë një “ngjarje të viktimave masive”. Më keq akoma, e gjitha është e qëllimshme. Të gjithë tiranët dhe maniakët gjenocidalë që i shtyjnë këto vaksina po kryejnë një holokaust të vërtetë vaksinash që ka të ngjarë të vrasë 1 deri në 2 miliardë njerëz në mbarë botën gjatë dekadës së ardhshme, edhe nëse injeksionet e mpiksjes ndalen menjëherë.

Ata po e bëjnë me qëllim. Big Tech, Big Pharma, Big Media dhe Big Government po komplotojnë të gjithë për të arritur një fushatë spastrimi etnik në shkallë planetare që përfshin vuajtje masive dhe vdekje në qytetërimin njerëzor.

Ju po jetoni fjalë për fjalë përmes një holokausti global të maskuar si një fushatë vaksinash. Gjilpëra është sistemi i shpërndarjes së armëve dhe armët janë “ngarkesa të pagueshme” të mRNA.

Merrni detaje të plota më poshtë “Përditësimit të Situatës” për sot:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ja Dokumenti që Ju Mbron nga Green Pass që nga Dita e Sotshme që ka Hyrë në Fuqi!
Next post FBI u trajnua për 6 Janarin: Një Ditë përpara Kryengritjes në Kapitol, u vendosën Komandot Sekrete me Urdhra “Shit-to-Kill”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura