Ja Dokumenti që Ju Mbron nga Green Pass që nga Dita e Sotshme që ka Hyrë në Fuqi!

Nga Avokati Altin Goxhaj (Aleanca #MbroJetën)

PRINTOJENI NË 2 KOPJE, LEXOJENI, PLOTËSOJENI, FIRMOSENI,
DORËZOJANI PUNËDHËNËSIT NË PROTOKOLL APO ME POSTË 1 KOPJE!

Ja deklarata që duhet të plotësojnë dhe dorëzojnë 185 mijë punonjësit e administratës publike dhe mijëra punonjësit s supermarketeve dhe qendrave tregtare që nuk duan të vaksinohen dhe tëmos paguajnë nga xhepi për testet PCR apo vërtetimet mjekësore që e kanë kaluar covidin brenda 6 muajve!

Kjo deklaratë pasi printohet në 2 kopje, lexohet, firmoset dhe dorëzohet në zyrën e protokollit në një kopje dhe në tjetrën shënohet numri i protokollimit dhe në rast se askush nuk pranon ta marrë dorëzohet me postë në adresë të punëdhënësit duke ruajtur kopjen e faturës së dorëzimit.

Me këtë deklaratë i vendosni punëdhënësit por edhe autoritet kontrolluese në shah mat. Që nga momenti që i dorëzoni ju keni mbrojtjen ligjore të Aleanca Për Mbrojtjen e Jetës dhe mund të na konfirmoni dorëzimin në whatsapp në nr 0683416983 apo http://e-mail populli.al@gmail.com.

Mbrojtja ligjore është falas dhe ne dimë të përballemi me çdo punëdhënës që imponon detyrimin për vaksinim apo pagesa ekstreme faturash për teste PCR.

P.s.
Ju kujtojmë se si i mbrojtëm me sukses studentët dhe ata sot hyjnë në mësim pa Green Pass dhe pa teste PCR!

Shkarkoni më poshtë dokumentin dhe printojeni në dy kopje:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Protesta e 8 Janarit: Lul Brava shndërron Shtepinë e Demokratëve në Bunker Personal!
Next post CEO i Sigurimeve të Jetës: Kemi Gati 100,000 Vdekje më Shumë në Muaj në SHBA nga …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura