VIDEO/Grida Duma e Pranon me Gojën e saj se nga PD-ja është hedhur Gazlotsjedhës …


Grida Duma me pafytërsinë e saj ka dalë në një video live nga Selia e PD-së duke u shfaqur si viktimë e dhunës të krijuar nga vetë Deputeti Basha me paramilitarët e tij që hodhën gazlotsjedhës dhe dhunë kundër Demokratëve ku vetë besnikja e Bashës Grida Duma e pranon me gojën e saj se dje bënin protesta kundër Ramës, ndërsa sot hedhim gaz lotsjellës ndaj njëri-tjetrit.

Deklarata e Dumës demaskon liderin e saj Lulzim Bashën që sipas ligjit duhet të arrestohet dhe të dënohet me 5 vite burg pasi nuk ka të drejtë të përdori lëndë ushtarake të paligjshme në selinë e Partisë Demokratike.

Ndiqni deklaratën e mëposhtme:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ylli Dylgjeri: Erdhi Grida me Eskortë!
Next post Kronologjia e Protestës Anti-Basha,dhe Liria Policore e Ramës për Dumën,Saljanin dhe Gaz Bardhën …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura