Gjykatësi Federal lëshon një qortim Mahnitës ndaj FDA-së për Përpjekjen për të Mbuluar Provat Klinike të Pfizer për 75 vjet …

Administrata e Ushqimit dhe Barnave kishte kërkuar që t’i jepeshin të paktën 75 vjet për të nxjerrë të dhënat e plota të provave klinike ‘të redaktuara’ që Pfizer-BioNTech dorëzoi për të marrë Autorizimin e saj origjinal të Përdorimit Emergjent në dhjetor 2020.

Gjykatësi në këtë çështje tani ka urdhëruar FDA-në të dorëzojë dokumentet me një normë që është mbi njëqind herë më shumë se ajo që kishte kërkuar.

“Kam kënaqësinë të raportoj se një gjykatës federal refuzoi me vendosmëri kërkesën e FDA-së dhe urdhëroi FDA-në të prodhonte të gjitha të dhënat në një klip prej 55,000 faqesh në muaj!” Aaron Siri, i cili është paditësi kryesor në këtë çështje, njoftoi në faqen e tij të Substack.

“Kjo është një fitore e madhe për transparencën dhe heq një nga pengesat që kanë pasur autoritetet federale të ‘shëndetit’ mbi të dhënat e nevojshme për shkencëtarët e pavarur për të ofruar zgjidhje dhe për të adresuar çështje serioze me programin aktual të vaksinave – çështje që përfshijnë rënien e imunitetit, variantet që shmangin vaksinën. imuniteti dhe, siç ka konfirmuar CDC, se vaksinat nuk parandalojnë transmetimin, “vazhdoi Siri.

Deklarata e mëparshme gjyqësore nga Profesionistët e Shëndetit Publik dhe Mjekësisë për Transparencën jopartiake shpjegoi nevojën për transparencë urgjente.

“FDA ka propozuar të prodhojë 500 faqe në muaj, gjë që, bazuar në numrin e llogaritur të faqeve, do të thotë se do të përfundojë prodhimin e saj në gati 55 vjet – në vitin 2076”, thuhet në dosjen gjyqësore. “Derisa i gjithë trupi i dokumenteve të ofruara nga Pfizer në FDA të vihet në dispozicion, një analizë e përshtatshme nga shkencëtarët e pavarur që janë anëtarë të Paditësit nuk është e mundur.”

“I gjithë qëllimi i FOIA është të sigurojë transparencën e qeverisë,” argumentuan paditësit. “Është e vështirë të imagjinohet një nevojë më e madhe për transparencë sesa zbulimi i menjëhershëm i dokumenteve të mbështetura nga FDA për të licencuar një produkt që tani është duke u mandatuar për mbi 100 milionë amerikanë nën dënimin e humbjes së karrierës, të ardhurave, statusit të shërbimit ushtarak. , dhe shumë më keq.”

Gjykatësi federal në këtë çështje tani ka lëshuar një vendim goditës kundër FDA-së për përpjekjen për të mbuluar të dhënat e provave klinike në një kohë kyçe kur qeveria e SHBA dhe shumë shtete po pretendojnë se aktualisht jemi në mes të një pandemie të shkaktuar. emergjente.” Nr.

Aaron Siri vlerësoi rëndësinë e vendimit të gjykatës.

“Asnjë person nuk duhet të detyrohet të përfshihet në një procedurë të padëshiruar mjekësore,” tha Siri. Dhe ndërsa është mjaft keq që qeveria shkeli këtë të drejtë bazë të lirisë duke mandatuar vaksinën Covid-19, qeveria gjithashtu donte të fshihte të dhënat duke pritur të prodhonte plotësisht atë në të cilën u mbështet për të licencuar këtë produkt derisa pothuajse çdo amerikan i gjallë sot të jetë i vdekur. Kjo formë e qeverisjes është shkatërruese për lirinë dhe në kundërshtim me hapjen e kërkuar në një shoqëri demokratike.”

“Duke urdhëruar publikimin e dokumenteve në kohën e duhur, gjyqtari pranoi se publikimi i këtyre të dhënave është i një rëndësie publike parësore dhe duhet të jetë një nga prioritetet më të larta të FDA-së,” vazhdoi ai. Më pas ai citoi me vend James Madison të thoshte se një “Qeveri popullore, pa informacion popullor, apo mjete për ta përvetësuar atë, nuk është veçse një prolog i një farse ose një tragjedie” dhe John F. Kennedy duke shpjeguar se “një komb që ka frikë të lejosh njerëzit e tij të gjykojnë të vërtetën dhe gënjeshtrën në një treg të hapur është një komb që ka frikë nga njerëzit e tij”.

Transparenca publike është jashtëzakonisht e rëndësishme pasi janë shfaqur lajmet se Pfizer ka varrosur raportimin e vdekjeve në grupin placebo përpara autorizimit të “vaksinës”. Dhe në nëntor, një sinjalizues doli me zbulime se si prodhuesi i vaksinave Pfizer ‘falsifikoi të dhënat’ dhe manipuloi provat klinike.

Brook Jackson, një ish-auditore e provave klinike e cila u pushua nga puna pasi ngriti shqetësimet e saj, doli me informacione të brendshme dhe prova të dokumentuara në lidhje me operacionet e Pfizer në një hetim mahnitës të BMJ të kryer nga Paul Thacker. Raporti shqetësues dërgon flamuj të kuq se FDA dhe Pfizer po angazhoheshin në mashtrime masive kundër popullit amerikan për të justifikuar mandatet e vaksinave.

Për shkak të urdhrit të gjykatësit federal, megjithatë, ka të paktën njëfarë shprese për transparencë dhe për llogaridhënie për Big Pharma dhe burokratët e shëndetit publik që kryen këtë mashtrim masiv ndaj popullit amerikan.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Trump jep një Përgjigje të Ashpër ndaj Njerëzve që e Fajësuan Atë për “Kryengritjen” e 6 Janarit …
Next post VIDEO/Nurembergu Nr 2 është Këtu dhe ka një Hetim Penal me Numrin e Referencës …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura