Njoftim

Duke qënë se portali Patriotik Media po rritet çdo ditë më shumë shpall thirrjen për :

  1. Menaxhues të postimeve
  2. Redaktor/Gazetar

Kriteret për pranim:

  1. CV
  2. Të ketë dëshirë të kontribojë
  3. Ky kontribut nuk ka shperblim monetar, por promovues të talentit dhe kontributit si pasion dhe atdhetar në rritjen e cilësisë në Gazetarinë Shqiptare

Dërgesat bëhen në adresën e email: rekrutime@patriotikmedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Pse Gjykata e Lartë duhet të rrëzojë kërkesat për vaksinën krejtësisht të paligjshme të Biden!
Next post Shumë shpejt Shqiptarët do të të Tregojnë vendin e Merituar, afër Esad Pashë Toptanit!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura