VIDEO/Nurembergu Nr 2 është Këtu dhe ka një Hetim Penal me Numrin e Referencës …

Ekspertja e shëndetit dhe mirëqenies së Sons of Liberty, Kate Shemirani, raporton një lajm emocionues në lidhje me një hetim penal të quajtur “vaksina” një mashtrim total dhe ajo ka një numër referimi kriminal që njerëzit mund ta përdorin për të mbyllur çdo gjë dhe të gjitha vendet që lëshojnë vaksinën vdekjeprurëse COVID!

Ajo do të ekspozojë gjithashtu propagandën pas marifetit të vogël të aktrimit të Sekretarit të Shëndetësisë Sajid Javid në një spital lokal dhe më tej ndërsa ne po përgatitemi për të protestuar kundër tiranisë fashiste të Chick-fil-a dhe bizneseve të tjera që shkojnë së bashku me tiranët në Uashington, DC.

Ju mund t’ia jepni këtë policisë tuaj dhe drejtorëve të shëndetit publik dhe medias. Krimi ref. numri është 6029679/21.

Ju mund ta ndihmoni Kate si shenjë falënderim për të gjithë informacionin që ajo ofroi duke marrë furnizimet tuaja ushqimore prej saj në lidhjet me videon e mëposhtme.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gjykatësi Federal lëshon një qortim Mahnitës ndaj FDA-së për Përpjekjen për të Mbuluar Provat Klinike të Pfizer për 75 vjet …
Next post Pse Gjykata e Lartë duhet të rrëzojë kërkesat për vaksinën krejtësisht të paligjshme të Biden!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura