Projekti Veritas Zbulon Dokumentat Ushtarake: Aleanca EcoHealth i kërkoi DARPA-s të financonte për Kërkimin e Coronaviruseve tek lakuriqët në 2018 – DARPA e Refuzoi, por NIAID e Fauci-t e zhvendosën Kërkimin në Wuhan të Kinës dhe në disa Vende në të gjithë SHBA-në, biles edhe Covidin Iverect …

Dokumentet ushtarake thonë se Aleanca EcoHealth iu afrua DARPA-s në mars 2018 duke kërkuar fonde për të kryer kërkime të përfitimit të funksionit të koronavirusëve të lindur nga lakuriqët e natës. Propozimi, i quajtur “Project Defuse”, u refuzua nga DARPA për shqetësimet e sigurisë dhe nocionin se ai shkel moratoriumin e fitimit të funksionit të kërkimit.

Project Veritas ka marrë dokumenta shokuese dhe të paparë ndonjëherë në lidhje me origjinën e COVID-19, përfitimin e hulumtimit të funksionit, vaksinat, trajtimet e mundshme që janë shtypur dhe përpjekjet e qeverisë për të fshehur të gjitha këto.

Dokumentet në fjalë dalin nga një raport në Agjencinë e Projekteve të Kërkimit të Avancuar të Mbrojtjes, e njohur si DARPA, të cilat ishin fshehur në një makinë të përbashkët.

DARPA është një agjenci nën Departamentin e Mbrojtjes të SHBA-së, e ngarkuar me lehtësimin e kërkimit në teknologji me aplikime të mundshme ushtarake.

Projekti Veritas ka marrë një raport të veçantë për Inspektorin e Përgjithshëm të Departamentit të Mbrojtjes të shkruar nga Majori i Korporatës Detare të SHBA, Joseph Murphy, një ish-bashkëpunëtor i DARPA-s.

Raporti thekson se Aleanca EcoHealth i’a afrojë DARPA-s në mars 2018, duke kërkuar fonde për të kryer hulumtime të funksionit të përfitimit të koronaviruseve të lëshuar gjoja nga lakuriqët e natës. Propozimi, i quajtur Project Defuse, u refuzua nga DARPA për probleme me sigurinë dhe nocionin se ajo shkel përfitimin në bazë të moratoriumit të kërkimit të funksionit.

Sipas dokumenteve, NIAID, nën drejtimin e Dr. Fauci i cili i vazhdoi kërkimet në Wuhan të Kinës dhe në disa vende në të gjithë SHBA-në.

Dr. Fauci ka pohuar në mënyrë të përsëritur ku u betua përpara Senatit se NIH dhe NAIAD nuk kanë qenë të përfshirë në kërkimin e funksionit me programin EcoHealth Alliance. Por sipas dokumenteve të marra nga Project Veritas, të cilat përshkruajnë arsyen pse propozimi i Aleancës EcoHealth është refuzua nga DARPA sigurisht sepse e klasifikoi kërkimin si fitim funksioni.

“Propozimi nuk përmend ose vlerëson rreziqet e mundshme të kërkimit të fitimit të funksionit (GoF)” kjo gjendet në një citim të drejtpërdrejtë nga letra e refuzuara nga DARPA.

Raporti i Major Murphy vazhdon të detajojë shqetësimin e madh për programin e fitimit të funksionit COVID-19, fshehjen e dokumenteve, prodhimin e ilaçeve të mundshme kuruese, si Ivermectin dhe Hydroxychloroquine, dhe vaksinave mRNA.


Shpërthyes! India State Of 241 MILLION People Declared COVID-Free After Government Promotes Ivermectin.

Project Veritas kontaktoi me DARPA-n për të diskutuar në lidhje me dokumentet e fshehura dhe foli me Shefin e Komunikimit, Jared Adams, i cili tha:

“Nuk më tingëllon normale,” kur u pyet për mënyrën se si dokumentet ishin mbajtur të fshehur në kaq fshehtësi.

“Nëse diçka qëndron në një mjedis të klasifikuar, atëherë duhet të shënohet siç duhet,” tha Adams. “Unë nuk kam aspak njohuri mbi dokumentet e pashënuara që qëndrojnë në një hapësirë ​​të klasifikuar, jo.”

Në një video që tregon këtë histori të publikuar të hënën mbrëma, CEO i Project Veritas, James O’Keefe, i bëri një pyetje themelore DARPA-s:

“Kush në DARPA mori vendimin për të fshehur raportin origjinal? Ata mund të kishin ngritur flamuj të kuq në Pentagon dhe në Shtëpinë e Bardhë ose në Kongres, gjë që mund ta kishte parandaluar të gjithë këtë pandemi që ka çuar në vdekjen e 5.4 milionë njerëzve në mbarë botën dhe ka shkaktuar shumë dhimbje dhe vuajtje tek miliona të tjerë.

Dr. Anthony Fauci ende nuk i është përgjigjur një kërkese për të folur për këtë histori.

LEXONI DOKUMENTAT E MËPOSHTME PËRDORNI TRANSLETIN E PORTALIT:

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE

BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)

U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy’s Report to Inspector General of DoD

/PatriotikMedia – ProjectVeritas.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Shqiptarë po të Jemi të Bashkuar ne Fitojmë: Patriotik Media.com Ju ofron këtë Mundësi që të Bashkëpunojmë së Bashku …
Next post VIDEO/700 ditë në “14 ditë për të Rrafshuar kthesën” dhe e Vetmja gjë që Zvogëlohet është Liria Juaj …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura