Shqiptarë po të Jemi të Bashkuar ne Fitojmë: Patriotik Media.com Ju ofron këtë Mundësi që të Bashkëpunojmë së Bashku …

Një Media nuk mund të quhet Patriotike po nuk pati në Stafin e saj Njerëz nga të gjitha trojet ku jetojnë Shqiptarë.

PatriotikMedia.com ka nxjerrë një Njoftim ku fton të gjithë Shqiptarët që kanë dëshirë të kontribuojnë në Çështjen Kombëtare Shqiptare, ne nuk jemi Media Partiake as Organizatë OJF ne jemi Media Onlinë Patriotike që mundohemi të japim kontributin tonë me aq mundësi sa kemi,prandaj ne kërkojmë Patriotë nga e gjithë Bota që të japin Kontributin e tyre duke ju krijuar Hapsira në Portalin tonë.

Patriotët që duan të Bashkëpunojnë me ne në Media duhet të kenë parasyshë një gjë:

Kurrë nuk fitohet Beteja vetëm,kurrë nuk zgjidhen Problemet dhe Hallet e Familjeve tona dhe ato Kombëtare në Facebook,pasi sic dihet tani nga të gjithë, Ata na Censurojnë në çdo rrjet social. Dhe kjo është e dukshme sepse ju shkruani në Facebook ata ju censurojne videot dhe shkrimet tuaja. Prandaj vendosëm që të bëhemi bashkë si Patriotë që të bashkëpunojmë.

patriotikmedia.com po ju’a jep këtë mundesi të gjithë atyre Patriotëve që duan familjen Atdheun,Jetën e fëmijëve të tyre që me një hapësirë në Portalin tuaj dhe jo tonin të postoni shkrimet tuaja,denoncimet dhe videot duke shprehur vetëm të vërtetat që nuk transmetohen në asnjë Media të kapura nga Elitat Globale,së bashku ne do të jemi një Media Online Patriotike dhe pa ndërhyrje Partiake.
Aplikoni në çdo vend të botës që të jeni duke hapur një faqe si përshembull: Patriotik Media Italia,Patriotik Media Gjermani, Patriotik Media Greqi,Patriotik Media Dardani,Patriotik Media SHBA,Patriotik Media Australietj etj ku ju çdo shkrim që do të bëni e hidhni në faqen tuaj,pasi kjo nuk është Prona Jonë por e Patriotëve në të gjithë botën ku jetojnë shqiptarë.

APLIKONI NË PATRIOTIK MEDIA DHE NE DO T’JU SHPJEGOJMË SE SI TË VEPRONI:

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kujtesë NR 2 Pse Dështoi 8 Janari dhe 30 Ditët e G29!
Next post Projekti Veritas Zbulon Dokumentat Ushtarake: Aleanca EcoHealth i kërkoi DARPA-s të financonte për Kërkimin e Coronaviruseve tek lakuriqët në 2018 – DARPA e Refuzoi, por NIAID e Fauci-t e zhvendosën Kërkimin në Wuhan të Kinës dhe në disa Vende në të gjithë SHBA-në, biles edhe Covidin Iverect …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura