Shkenca e Rreme dhe Normalizimi i Pedofilisë: SHBA sot Pretendohet se Shkenca Vërteton se Pedofilia është “e Vendosur që në Mitër”…

Nga Paul Joseph Watson

USA Today fshiu me ngut një seri postimesh për të cilat kritikët thanë se ishin të barabarta me normalizimin e pedofilisë pasi gazeta citoi “shkencën” për të pohuar se pedofilia ishte “e përcaktuar në barkun e nënës”.

Epo, kjo është e pakëndshme.

Tweeter-i që shkaktoi shumicën e reagimeve pohoi:

“Në dekadat e fundit, shkenca mbi pedofilinë është përmirësuar. Një nga gjetjet më domethënëse është se pedofilia ka të ngjarë të përcaktohet në barkun e nënës, megjithëse faktorët mjedisorë mund të ndikojnë nëse dikush vepron me dëshirën për të abuzuar.

Postimi i bërë në Tweeter nga USA TODAY Life @usatodaylife

Megjithatë, brenda pak orësh, e gjithë tema e tweeter-it ishte hequr dhe një postim i ri që thoshte:

“Një temë e mëparshme nuk përfshinte të gjitha informacionet dhe historia për të cilën u shkrua është pas një “pagwall”. Ne morëm vendimin për ta fshirë temën.”

Fatmirësisht, Interneti është përgjithmonë dhe njerëzit kishin ruajtur tashmë pamjet e ekranit të fillit origjinal.

Megjithatë, brenda pak orësh, e gjithë tema e tweeter-it ishte hequr dhe një postim i ri ishte postuar që thoshte:

“Një temë e mëparshme nuk përfshinte të gjitha informacionet dhe historia për të cilën u shkrua është pas një “pagwall”. Ne morëm vendimin për të fshirë temën.”

Fatmirësisht, Interneti është përgjithmonë dhe njerëzit kishin ruajtur tashmë pamjet e ekranit të fillit origjinal.

Tema dhe artikulli origjinal diskutuan se si kishte një “keqkuptim” rreth asaj se çfarë është një pedofil dhe se “jo të gjithë pedofilët abuzojnë me fëmijët”.

Fillimi simpatizoi pedos në çlirimin e tyre nga përgjegjësia për veprimet e tyre.

“Pedofilët mund të mos kenë kontroll mbi faktin se ata tërhiqen nga fëmijët”, thuhej në postimin origjinal në Twitter, i cili kërkonte më shumë trajtim dhe “terapi”.

“Dëshmitë sugjerojnë se është e lindur, neurologjike”, sipas “kërkuesit të seksit” dhe “ekspertit për pedofilinë” James Canton.

Kjo kundërshton në mënyrë të përshtatshme prova të tjera që sugjerojnë se pedofilia dhe mënyrat e tjera të jetesës seksuale janë të shkaktuara nga abuzimi i fëmijëve.

Normalizimi i pedofilisë ka qenë prej kohësh një synim i krijimit të argëtimit dhe medias, siç tregohet qartë nga nxitimi masiv për të mbrojtur filmin Cuties të vitit 2020, i cili në thelb ishte pornografi e butë për nonces.

Nëse ata mund të ri-inxhinierojnë njerëzit nga shoqëria për të përqafuar relativizmin moral në një shkallë të tillë që ngacmimi i fëmijëve të bëhet i pranueshëm, atëherë ata mund të legjitimojnë fjalë për fjalë çdo gjë.

Ndërkohë, mendoj se shumë njerëz do të pajtoheshin që USA Today ka nevojë për kontrollimin e hard disqeve të saj.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Lulzim Basha është Gati të Masakrojë çdo Demokratë për të Ruajtur Karrigen dhe për Zbatuar Urdhërat e Shefit të tij George Soros …
Next post Deklarata e Kokalarit: Gjithnjë do jem në Krahë të Berishës – Lufta për Pluralizmin Shqiptar vazhdon, dhe është një Luftë që do ta fitojmë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura