Dehumanizimi Dixhital i Njerëzimit …

Nga Julian Rose, Kontribues –

Ray Kurzweil nuk ka një Zot për ta nderuar. Ai ka një makinë dhe dëshiron që ne të gjithë të kalojmë në këtë version dixhital të hyjnores. Ai dëshiron që ne të bëhemi super-kompjuterë në të gjitha, përveç emrit. Ai e quan atë “singulariteti”, një emër me një unazë kuazi-fetare. Singulariteti qëndron për “bashkimin e reales me atë sintetike”.

Kurzweil e sheh këtë si një akt suprem që do t’i japë fund nevojës për evolucionin njerëzor duke transferuar kuptimin dhe qëllimin e jetës në një enciklopedi elektro-dixhitale ‘në kohë reale’ të përbërë nga triliona qarqe elektrike të pashpirt që majmunin e asaj që ne e quajmë ‘dije’.

Ai nuk është i vetëm në këtë mënyrë të menduari, ka Zuckerberg, Schwab, Musk dhe kushedi kush tjetër. Dhe pastaj ka një gjurmë të tërë ndjekësish që shtrihen pas, të gjithë duke udhëtuar në të njëjtën mënyrë. Dhjetëra miliona, nëse jo miliarda prej tyre. Ata nuk e përshkruajnë veten si besimtarë të ‘singularitetit’, ata thjesht adhurojnë të njëjtin totem dixhital dhe e lejojnë atë të marrë gradualisht jetën e tyre – megabajt pas megabajt, gigabajt pas gigabajt – derisa të mos mund të përshkruhen më si njerëz.

Kur sheh njerëz që shikojnë vazhdimisht poshtë, kupton se ata po metamorfozohen në diçka më pak se njerëzore. Aspirata – dëshira për t’u rritur, për të mësuar dhe për të qenë më shumë se një është – është një veprim që lëviz lart.

Impulsi i aspiratës për një gjendje të vetëdijes më të lartë, është një lëvizje në rritje lart. Ashtu si një pemë apo lule arrin drejt dritës, ashtu bëjmë edhe ne njerëzit.

Por ata të joshur nga telefonat e tyre celularë, I pods, skeda et al. gjithmonë shiko poshtë. Poshtë në një vend ku drita e vetme është shkëlqimi me energji LED në faqen e pajisjes së tyre.

Ngadalë, por me siguri, njerëzit po shndërrohen në atë nga e cila janë të varur. Ata po humbasin aftësinë e tyre për të parë dhe për t’iu përgjigjur Dritës aktuale, engjëllit të tyre udhëzues dhe lidhjes së lindur me ndërgjegjen universale kozmike. Ata po humbasin humanitetin e tyre. Shpirti i tyre po anashkalohet, qarku i shkurtër, fshihet.

Sa herë që dikush ulet para një ekrani të ndezur, ai është subjekt i hipnozës. Dikush në mënyrë të pandërgjegjshme po mbështetet në atë që është teknologjia e portës për në një botë tjetër të qenies dhe perceptimit: “një botë virtuale”.

Kurzweil dhe ata miliarda që adoptojnë magjepsjen e tij me një ekzistencë virtuale, po vendosin një barrë të madhe në pjesën tjetër të jetës. Ato janë peshë të vdekur të imponuar mbi lëndën e gjallë. Ata janë marrësit dhe transmetuesit e fushave të shtrembëruara të energjisë – dhe këto fusha ndotin fushat natyrore vibruese përgjegjëse për shëndetin dhe mirëqenien e të gjithë materieve të gjalla.

Njerëzit që shikojnë vetëm poshtë ‘i derdhin’ dridhjet e tyre negative tek të tjerët në afërsi. Ky është një realitet vibrues. Dhe kur shoqërohet me rrezatimin aktual EMF që buron nga ai ndaj të cilit ata janë të varur, ritmet cirkadiane të biosferës mbyten nga një elektro smog i përhapur.

Rezonanca Schumann (7,86 Hertz) e cila ruan ekuilibrin e mjedisit natyror, duke përfshirë njerëzit, kafshët e egra dhe jetën e bimëve, është shtyrë në sfond, ndërsa frekuencat e rrezatimit sintetik që rrezatohen nga kullat dhe transmetuesit 3,4,5G, bëhen energjia mbizotëruese. fushë.

Një fushë tensioni që shpërndahet dhe theksohet nga bombat e vogla me sahat të xhepit që rreth 95% e atyre që jetojnë dhe punojnë në shoqëritë perëndimore nuk mund të durojnë të ndahen nga shoqëria.

Por kur miku juaj më i mirë është një makinë, ju lehtë bini viktimë e fuqive të saj.

Dashuria e njeriut me teknologjinë është intensifikuar çdo dekadë që kalon. Gjithmonë ka pasur një magjepsje me atë që duket se e bën jetën e përditshme më të lundrueshme dhe më të ‘përshtatshme’.

Por çmimi që duhet paguar për pajisjet e dixhitalizuara gjithnjë e më të teknologjisë së lartë dhe ‘të pariparueshme’ të epokës moderne, është shumë i lartë. Ata thjesht nuk mund të hidhen poshtë si diçka “nuk mund të bëhet pa”.

Ushqimi, uji, rrobat, strehimi dhe ilaçet i përkasin asaj kategorie, por jo teknologjitë e komoditetit që vrasin.

Ne njerëzit nuk jemi makineri. Ne kemi trupa fizikë të ndjeshëm, trurë jashtëzakonisht të shkëlqyer dhe fuqi të shkëlqyera perceptimi dhe shpirtërore. Roli i makinës është të mbështesë këtë gjendje, jo ta anashkalojë atë. Për të theksuar ndjenjën e proporcionit dhe reagimit të një ‘shkalle njerëzore’ krijuese në jetën e përditshme.

Lodrat e shumëllojshme të teknologjisë së sotme janë armatosur. Ata lindën nga kërkimi dhe zhvillimi ushtarak. Ato u konceptuan dhe projektuan si armë të qëllimshme dhe mjete vëzhgimi, të kombinuara në një.

Ato vijnë pa asnjë paralajmërim shëndetësor, përveç disa shkronjave të vogla paraprake, më pak të dukshme se ato që lidhen me lodrat plastike. Fëmijëve u kërkohet të hyjnë në marrëdhënie afatgjata me këto lojëra toksike elektromagnetike dhe me botën virtuale në të cilën ata tërheqin pronarët e tyre – si tenja në flakë. Janë aksesorë ushtarakë, të ëmbëlsuar dhe të zbutur në mjete torture ‘miqësore’. Armët e heshtura që shtrembërojnë në mënyrë joshëse gjendjen hyjnore njerëzore.

Tani ne fillojmë të shohim rezultatet e tmerrshme të adoptimit të një shkalle kaq të verbër besimi në perëndinë e rreme me një sy të quajtur ‘përparim’, me premtimin e tij faustian për të na afruar gjithnjë e më shumë në tokën e premtuar të përsosmërisë teknologjike. Shndërrimi i qenieve njerëzore të ngrohta, spontane, krijuese në kiborgë sterile dhe pa shpirt.

Kjo është axhenda e Kurzweil, Zuckerberg, Gates dhe Schwab për të ardhmen e njerëzimit; këta agjentë të errët të gjenocidit të shpirtit njerëzor.

Pra, ruajini shpirtrat tuaj të çmuar dhe të përgjegjshëm me vetë jetën tuaj. Asnjëherë mos i lini të jenë skllavëruar teknologjikisht. Jepuni atyre hapësirën e vërtetë të frymëmarrjes që u nevojitet për t’ju bërë të njohur.

Sepse vetëm shpirti juaj e di drejtimin e vërtetë për në Tokën e Premtuar.

/PatriotikMedia – Waking Times/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Adriana Kalaja: Cili do jetë Pickimi i Rradhës i Vejushës së Zezë?
Next post VIDEO/Pasi Qeveria fiton një Fuqi, nuk e lë Kurrë të shkojë Vullnetarisht …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura