VIDEO/Reiner Fuellmich jep një Përmbledhje mbi Atë që po Ndodh me Gjyqin e Nurembergu 2 …

Seanca dëgjimore parlamentare në Poloni po përfundon dhe gjyqi penal për Krimet Kundër Njerëzimit do të fillojnë brenda dy javësh.

Fuellmich përshkruan se si Krimi i Virusit Covid Kundër Njerëzimit është një vrasje masive e qëllimshme dhe e paramenduar me përmasa të paprecedentë.

Globalistët sociopatikë Luciferianë, të cilët Fuellmich i referohet si “Turma e Davosit” kanë vjedhur fondet e pensioneve në mbarë botën dhe një pjesë e arsyes pse ata nxituan planin e tyre përpara është se ata ishin të tmerruar se publiku do të mësonte se çfarë bënin.

Gjyqi i Nuremberg 2 është një përgatitje: W.H.O dhe liderët botërorë do të duhet të përgjigjen për “Krimet e tyre kundër njerëzimit”.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Pasi Qeveria fiton një Fuqi, nuk e lë Kurrë të shkojë Vullnetarisht …
Next post Rezistenca e Aktorëve dhe Faktorëve të Ndryshëm duhet Bashkuar në një Vektor Rezultant Rezistence ndaj Axhendës Soros!
error: Ky publikimet jane te mbrojtura