Avokati Goxhaj Denoncon: Kartat e Anëtarësisë së PD pa Emrin e Lylit të Soros por edhe pa Emrin e çdo Kryetari!

Në një nga postimet e tij të radhës në faqen e tij facebook,Avokati i mirënjohur Altin Goxhaj ka zbuluar një tjetër skandal të radhës të Lulzim Bashës në lidhje me Kartat e Anëtarësisë,Avokati shkruan se si është e mundur që Kartat e Anëtarësisë të kenë emrin e Lulzim Bashës…

Postimi i Plotë i Avokatit Goxhaj:

Një nga aktet e para që duhet të kryejë ndërkohë PD është të prodhojë karta anëtarësie pa emrin e Lylit se ai të flliq. Dhe me logon e re apo më saktë atë të themelimit (flmur deh pishtar) dhe jo këtë të Lylit si kërmill!

Dhe të regjistrohen anëtarë të vjetër të shkëputur dhe të rinj. Madje jam i bindur që për shkak të Axhendës Soros të Shpopuëlimit mbi gjysma e anëtarëve të shkëputur të PD ndodhen në emigracion.

Ka me dhjetra zyra të PD kudo në Shqipëri që nuk kontrollohen nga Lyli i Soros dhe Kolona e tij e Pestë e Soros dhe bashibozukët e tjerë.

Ndërsa për emigracionin kollaj me postë ose online! Vetëm kuotat dhe ndihmat e tyre mund të krijojnë aq buxhet sa PD të ketë mjaftueshëm të ardhura për të lehtësuar me 1000% nevojat organizative.

Dhe nuk ka nevojë që kartat të kenë emrin e Kryetarit, sepse gjthm do ketë anëtarë që s’do e kenë me qejf emrin e Kryetarit të radhës dhe s’kanë pse të ndihen të kompleksuar.

Do të mjaftonte një QR COD reference (me adeziv i ngjitur në kartë që printohet kollaj nga një aplikacion i thjeshtë) në databazë online që verifikohet nëpërmjet celularit.

P.s. Kjo është karta e një anëtari të publikuar sot në llogarinë e tij i cili e ka për turp të ketë emrin e Lylit në kartën e tij!

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Poezia: Të përcolla …
Next post Pse Elitat janë të Fiksuar pas Fundit të Botës …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura