Gazeta Daneze kërkon Falje për Publikimin e Rrëfimeve Zyrtare të Covid pa i Vënë në Dyshim: “Ne dështuam” …

Nga (Zero Hedge) –

Në gusht, gazeta kryesore e Gjermanisë, Bild, kërkoi falje për mbulimin e shkaktuar nga frika e gazetës për Covid – me një mesazh të veçantë për fëmijët, të cilëve iu tha “se do të vrisnin gjyshen e tyre”.

Tani, një gazetë në Danimarkë ka kërkuar falje publike për raportimin e narrativave të qeverisë rreth pandemisë Covid-19 pa i marrë në pyetje ato.

“Ne dështuam,” lexon titulli i artikullit nga tabloidi Ekstra Bladet, i cili vazhdon duke pranuar se “Për pothuaj dy vjet, ne – shtypi dhe popullata – kemi qenë pothuajse në mënyrë hipnotike të preokupuar me shifrat e përditshme të autoriteteve për koronavirusin. “

Ne kemi filluar në lëkundjet e lavjerrësit të numrave kur bëhej fjalë për të infektuar, shtruar në spital dhe të vdekur me korona. Dhe na është dhënë rëndësia e lëvizjeve më të vogla të lavjerrësit të paraqitura nga ekspertë, politikanë dhe autoritete, të cilët na kanë paralajmëruar vazhdimisht për përbindëshin e fjetur të koronës nën shtretërit tanë. Një përbindësh që vetëm pret që ne të biem në gjumë që të mund të godasë në errësirën dhe errësirën e natës.

Vigjilenca e vazhdueshme mendore është lodhur jashtëzakonisht shumë te të gjithë ne. Kjo është arsyeja pse ne – shtypi – duhet të bëjmë një bilanc të përpjekjeve tona. Dhe ne kemi dështuar.

NUK Kemi qenë mjaft vigjilentë te porta e kopshtit kur autoriteteve iu kërkua të përgjigjen se çfarë do të thoshte në të vërtetë që njerëzit shtrohen në spital me korona dhe jo për shkak të koronës. Sepse bën ndryshim. Një ndryshim i madh. Pikërisht, shifrat zyrtare të shtrimeve në spital janë treguar të jenë 27 për qind më të larta se shifra aktuale se sa janë në spital, thjesht sepse kanë korona. Ne e dimë vetëm atë tani.

TË NATYROSH se në radhë të parë janë autoritetet që janë përgjegjëse për informimin e saktë, të saktë dhe të ndershëm të popullatës. Shifrat se sa janë të sëmurë dhe të vdekur nga korona duhet, për arsye të dukshme, të jenë publikuar shumë kohë më parë, kështu që kemi marrë pamjen më të qartë të përbindëshit nën shtrat.

MË TË GJITHA, mesazhet e pushtetarëve dhe politikanëve drejtuar popullit në këtë krizë historike lënë për të dëshiruar. Dhe për këtë arsye ata gënjejnë siç kanë hipur kur një pjesë e popullsisë humbet besimin tek ata.

NJË SHEMBULL TJETËR: Vaksinat përmenden vazhdimisht si ‘superarma’ jonë. Dhe spitalet tona quhen ‘superspitale’. Megjithatë, këto superspitale me sa duket janë nën presion maksimal, edhe pse pothuajse e gjithë popullata është e armatosur me një super-armë. Edhe fëmijët janë vaksinuar në masë të madhe, gjë që nuk është bërë në vendet tona fqinje.

Me fjalë të tjera, këtu ka diçka që nuk e meriton termin ‘super’. Pavarësisht nëse janë vaksinat, spitalet, apo një përzierje e të gjithave, është oferta e çdo njeriu. Por të paktën komunikimi i autoriteteve me popullsinë në asnjë mënyrë nuk e meriton termin “super”. Ne te kunderten.

A do të kenë organet e tjera të lajmeve integritetin gazetaresk për të ndjekur shembullin? Ndoshta vlerësimet e CNN nuk do të binin 90% nga viti i kaluar në demografinë kyçe 25 deri në 54, nëse ata thjesht do të pranonin bashkëfajësinë e tyre në përhapjen pa frymë të propagandës qeveritare.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Pse Elitat janë të Fiksuar pas Fundit të Botës …
Next post Kryeredaktori i BILD Julian Reichelt: U kërkon falje fëmijëve Gjermanë për Shkaktimin e Terrorrit Covid-19 në Gazetën e tij …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura