Kryeredaktori i BILD Julian Reichelt: U kërkon falje fëmijëve Gjermanë për Shkaktimin e Terrorrit Covid-19 në Gazetën e tij …

Kryeredaktori i gazetës më të mirë gjermane Bild ka kërkuar falje për mbulimin e shkaktuar nga frika e gazetës së lajmeve për COVID, veçanërisht fëmijëve të cilëve u është thënë “se do të vrisnin gjyshen e tyre”.

Në një fjalim të mbajtur para kamerës, Julian Reichelt kërkoi ndjesë për mbulimin e Bild, i cili ishte “si helm” dhe “të bënte të ndiheshe sikur ishe një rrezik vdekjeprurës për shoqërinë”.

Reichelt e drejtoi ndjenjën e tij kryesore ndaj fëmijëve që janë terrorizuar nga mbulimi mediatik nxitës i frikës, i cili ka bërë që depresioni dhe vetëvrasjet e fëmijëve të rriten në mbarë botën.

“Për miliona fëmijë në këtë vend për të cilët shoqëria jonë është përgjegjëse, dua të shpreh këtu atë që as qeveria jonë dhe as kancelarja jonë nuk guxojnë t’ju thonë. Ju kërkojmë të na falni”, tha ai.

“Na falni për këtë politikë që për një vit e gjysmë ju ka bërë viktima të dhunës, neglizhencës, izolimit dhe vetmisë.

“Ne i bindëm fëmijët tanë se do të vrisnin gjyshen e tyre nëse guxonin të ishin ata që janë, fëmijë. Ose nëse kanë takuar miqtë e tyre.

Asnjë nga këto nuk është vërtetuar shkencërisht.”

“Kur një shtet vjedh të drejtat e një fëmije, duhet të provojë se duke e bërë këtë e mbron atë nga rreziku konkret dhe i afërt. Kjo provë nuk është dhënë kurrë. Është zëvendësuar nga propaganda që e paraqet fëmijën si vektor të pandemisë.”

Reichelt vuri në dukje se si zërat e moderuar që u përpoqën të ofronin perspektiva më të qeta për pandeminë “nuk u ftuan kurrë në tryezën e ekspertëve” dhe u bëri thirrje shikuesve “mos e besojnë këtë gënjeshtër”, kur hasin në deklarata alarmante nga qeveria.

Gazetari u bëri thirrje autoriteteve të hapin shkollat ​​dhe sallat sportive në vend të qendrave të votimit, duke paralajmëruar se ata që vendosën masa brutale bllokimi, “do të kenë në ndërgjegjen e tyre dhe do të lënë në librat e historisë një mori shpirtrash të pafajshëm”.

Bild ka një tirazh ditor prej 1.24 milionë kopjesh dhe është gazeta më e shitur në Europë, duke i dhënë edhe më shumë peshë kësaj historie.

Siç e theksuam së fundmi, gjermanët që protestonin kundër planeve për të vendosur pasaporta të vaksinave vendase u brutalizuan nga policia gjatë demonstratave që u zhvilluan në Berlin.

Skenat e shëmtuara e shtynë Raportuesin Special të OKB-së për Torturën, Nils Melzer, të bënte një kërkesë për dëshmitarë okularë përpara një hetimi të mundshëm.

Gjermanët po protestonin kundër planeve për të ndaluar njerëzit e pavaksinuar nga një mori vendesh të ndryshme, duke përfshirë restorante, kinema dhe stadiume.

Siç e theksuam më parë, agjencia vendase e spiunazhit të Gjermanisë po monitoron protestuesit kundër bllokimit, duke pretenduar se ata janë potencialisht të përfshirë në një komplot për të përmbysur vendin.

Referenca: Summit.news

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gazeta Daneze kërkon Falje për Publikimin e Rrëfimeve Zyrtare të Covid pa i Vënë në Dyshim: “Ne dështuam” …
Next post Aktivisti Bregu: Largoni Fëmijët tuaj një Orë e më parë nga Top Degjenerimi Përpara se të jetë vonë …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura