VIDEO/Aktivisti shtron Pyetjen: Për ata që i Besojnë Shkencës!

Patrioti dhe Aktivisti nga Dardania Arianit Sllamniku ka postuar një video ku njofton ndjekësit e tij mbi situatën e vaksinimit,Aktivisti Sllamniku me videon e postuar ju përcjell ndjeksve të tij se: Agjencia Evropiane e Barnave paralajmëron se vaksinat e shpeshta përforcuese të Covid-19 mund të ndikojnë negativisht në sistemin imunitar!

Lexoni Postimi e plotë të Aktivistit Arianit Sllamniku:

Agjencia Evropiane e Barnave paralajmëron se vaksinat e shpeshta përforcuese të Covid-19 mund të ndikojnë negativisht në sistemin imunitar!

“Nëse ne kemi një strategji në të cilën ne japim përforcues çdo katër muaj përafërsisht, ne do të përfundojmë të kemi probleme potenciale me përgjigjen imune dhe përgjigja imune mund të përfundojë jo aq e mirë sa duam të jetë….
…Ndaj duhet të jemi të kujdesshëm që të mos mbingarkojmë sistemin imunitar me imunizime të përsëritura dhe së dyti, sigurisht që ekziston rreziku i lodhjes së popullatës me administrimin e vazhdueshëm të përforcuesve”.

Përndyshe, sa për të ju rikujtuar juve që i besoni shkencës, Boosterin e rradhës keni me e marrur në muajin mars!

Patrioti dhe Aktivisti Sllamniku në lidhje me videon e postuar më sipër ngre dhe një tjetër problem në një status të dytë në facebook po me vaksinimin ku e titullon:

Pse jam PRO Vakzinimit me dozën e tretë dhe të tjerat me rradhë?!

Këta që i besojnë shkencës të cilët i kanë marrur dy dozat e para, tani kanë arritur në atë nivel sa që tani po vendosin për vehten e tyre pa e konsultuar shkencën.
Shkenca ju thotë: “Merreni Boosterin çdo dy muaj!”, ndërsa këta të shpuarit po thonë: “Mjafton imunizimi ynë me dy shpime!”.

Ku mbeti besimi juaj në shkencën tani, o të mjerë?!

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ibsen Elezi: Zonja Ambasadore, Po Vret Modelin Tënd !
Next post Poezia: Të përcolla …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura