Hakerat Publikojnë Dokumentat Kofidenciale të Vaksinimit, Rrëzojnë Serverat e Pfizer, Moderna dhe Co…

Hakerët mund të kenë arritur të kapin të dhëna për vaksinat e koronës nga kompanitë e mëdha farmaceutike. Këto duhet të mbahen nën çelës, megjithëse, si në SHBA, tashmë ka pasur ankesa kundër agjencisë amerikane të drogës që ato duhet të zbulohen më në fund (raporton Wochenblick). Me dokumentet që tani janë publikuar, të gjithë mund të krijojnë foton e tyre të “ndryshuesve të lojës” dhe janë konfirmuar edhe disa detaje interesante që dyshoheshin më parë.

Analizat kanë treguar prej kohësh se disa grupe vaksinash kanë rritur efektet anësore dhe vdekjet në krahasim me numrat e grupeve të tjera. Arsyet për këtë janë ende të paqarta (raportoi Wochenblick). Megjithatë, tani mund t’i kontrolloni vetë numrat e grupeve në faqen e internetit www.howbad.info – ku dokumentet e hakuara janë të disponueshme. Sepse të dhënat përfshijnë, ndër të tjera, numrin e vdekjeve dhe efektet anësore serioze të lidhura me secilin numër grupi dhe gjithashtu mundësojnë krahasimin me të tjerët. Ajo që është alarmante është se në disa raste, vdekshmëria pas vaksinimit ose mundësia e efekteve anësore serioze rritet me një faktor 50.

Kini kujdes dhe kontrolloni
Faqja u drejtohet mjekëve dhe infermierëve, të cilët duhet të marrin parasysh të dhënat e mbledhura dhe të publikuara mbi dëmet dhe vdekjet e grupeve individuale të vaksinave kur të vendosin nëse do të administrojnë një vaksinë. Ju gjithashtu dëshironi të arrini publikun dhe t’i inkurajoni ata që të kontrollojnë këtë informacion pa paragjykime dhe kështu të kenë një burim tjetër informacioni përveç propagandës së vazhdueshme të medias kryesore, në mënyrë që si qytetar i përgjegjshëm të mund të merrni një vendim të vetëdijshëm dhe të mirëinformuar. nëse jeni dakord për një vaksinim kundër koronës apo jo.

Në mënyrë të ngjashme, punëdhënësit duhet të shqyrtojnë gjithashtu këtë informacion përpara se të detyrojnë vaksinimet për punonjësit. Sepse, veçanërisht në SHBA, urdhërimi i vetëdijshëm i një vaksinimi me efekte anësore të mundshme të vdekjes ose paaftësisë mund të çojë në pasoja ligjore.

Efektet anësore të vaksinimit në qepjen e parë dhe të dytë
Të dhënat tregojnë se efektet anësore, për shembull, ishin shumë herë më të forta pas pickimit të dytë sesa pas injektimit të parë të Pfizer. Mund të merret me mend vetëm se si do të sillen gjërat pas qepjes së tretë apo edhe të katërt, por nuk ka gjasa të përmirësohet. Pra, nëse tashmë ju është dashur të përballeni me efekte anësore më të forta me “imunizimet” e para, duhet të mendoni dy herë për vaksinimet e mëtejshme.

Rrjedhjet e Pfizer: Efekte anësore të njohura pas 90 ditëve të vaksinimit

Dokumentat përmbajnë gjithashtu të dhëna nga rrjedhjet e Pfizer për efektet anësore të ndara sipas gjinisë. Një dokument tjetër (nga faqja 16) merret me detaje mbi efektet anësore serioze. Reaksionet anafilaktike, miokarditi dhe problemet e zemrës, tromboza, etj. ndodhin shumë më shpesh sesa probabiliteti statistikor për të vdekur nga korona. Dhe është e rëndësishme të mbani mend se të dhënat përfshijnë vetëm rastet që kanë ndodhur brenda 90 ditëve nga disponueshmëria e vaksinës dhe vetëm ato të raportuara drejtpërdrejt te Pfizer. Prandaj, numri i rasteve të paraportuara ka të ngjarë të jetë shumë më i lartë.


/PatrioticMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kundër terapisë gjenetike të detyruar: letër e hapur nga 600 shkencëtarë
Next post Pionieri i mRNA, Malone: ​​Paniku i koronës të kujton “psikozën masive”
error: Ky publikimet jane te mbrojtura