Kundër terapisë gjenetike të detyruar: letër e hapur nga 600 shkencëtarë

Nga shkurti, austriakët nuk do të mund të vendosin më vetë për shëndetin e tyre. Sepse që atëherë, të gjithë mbi 18 vjeç duhet të detyrohen t’i nënshtrohen terapisë gjenetike me injeksione eksperimentale të koronës. Prandaj, një rrjet prej rreth 600 mjekësh dhe shkencëtarësh austriakë po i shkruan një letër të detajuar politikanëve. Ato tregojnë pse vaksinimi i detyrueshëm nuk ka kuptim. Për shkak të variantit omicron, injeksionet nuk janë aspak efektive. Ata nuk japin gjithsesi imunitet steril, por ekziston një listë e gjatë e efekteve anësore shqetësuese, përfshirë vdekjen.

Korona është e rrezikshme vetëm për disa

Mjekët dhe shkencëtarët deklarojnë se “vaksinat” e përdorura aktualisht nuk janë të përshtatshme për të ndaluar përhapjen e SARS-CoV2. COVID-19 është një sëmundje “që nuk është njësoj e rrezikshme për të gjitha grupet e popullsisë”. Në rastin e një vaksinimi, “prandaj duhet të bëhet një vlerësim individual i përfitimit dhe rrezikut!”

Me çdo “vaksinim” rritet rreziku i efekteve anësore serioze

Qepjet e koronës nuk mbrojnë nga infeksioni dhe transmetimi i virusit te të tjerët. Mbrojtja shumë e reklamuar kundër një rrjedhe të rëndë të sëmundjes është gjithashtu e disponueshme vetëm për një kohë shumë të kufizuar. Me çdo vaksinim shtesë, “rritet rreziku i efekteve anësore serioze, përfshirë vdekjen. Wochenblick raportoi vazhdimisht për efektet anësore të rënda dhe vdekjet, duke përfshirë këtu , këtu dhe këtu . Efektet e vonshme mund të jenë shkatërruese.” Rreziku nga “vaksinimi” tejkalon përfitimin për fëmijët, por edhe për një pjesë të madhe të popullsisë.

Qepjet e koronës mezi funksionojnë në Omikron

Varianti mbizotërues i omicron tani ndryshon nga varianti delta, përveç ngjitjes më të lartë, mbi të gjitha nga kurse dukshëm më të buta “dhe nga fakti se vaksinat e disponueshme janë shumë më pak efektive”.

Prandaj, injeksionet eksperimentale të koronës nuk janë aspak të përshtatshme për detyrimin e përgjithshëm të planifikuar për të vaksinuar. Duke pasur parasysh rreziqet, një detyrim i tillë do të ishte “plotësisht joproporcional dhe në asnjë mënyrë nuk do të përfaqësonte masën më të butë”.

Vdekjet e papritura të lidhura me ‘vaksinimin’

“Shumë prej nesh mjekët, të cilët mund të mbështeten në vite përvojë, merren me pacientë çdo ditë dhe shohin zhvillime shqetësuese (përfshirë vdekjet e papritura, të pashpjegueshme) që janë të reja për ne. Ekziston një dyshim i fortë se këto kanë lidhje me vaksinimin. Për sa kohë që këto shqetësime nuk mund të zhduken plotësisht, ato mbeten shqetësime dhe qëndrojnë në rrugën e vaksinimit të detyrueshëm!” Wochenblick ka raportuar për vdekjet “e papritur” të përmendura këtu , këtu dhe këtu , ndër të tjera .

Letra e hapur e shkencëtarëve

//patriotikmedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sot ishte Ditë për Xherime!
Next post Hakerat Publikojnë Dokumentat Kofidenciale të Vaksinimit, Rrëzojnë Serverat e Pfizer, Moderna dhe Co…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura